Husumetli taraflar arasında silahlar konuştu! 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Eskişehir'de baba Hüseyin T. ve oğlu Süleyman T., husumetli oldukları bilinen Hüseyin Y. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada taraflar silahlarına davrandı. Vurulan baba oğul kendilerini hastaneye götürmeyi başarırken 20 yaşındaki ağır yaralanan Hüseyin Y.'yi sağlık ekipleri hastaneye kaldırdı.

Husumetli taraflar arasında silahlar konuştu! 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Eskişehir'de merkeze bağlı Şeker Mahallesi’nde bulunan bir şeker fabrikasının arka girişinde yaşanan olayda, Hüseyin T. ve oğlu Süleyman T. ile Hüseyin Y. arasında çıkan tartışma kısa sürede  büyüyerek kavgaya dönüştü. Geçmişten husumetli oldukların öğrenilen taraflar birbirlerine silah çekti.

 Husumetli taraflar arasında silahlar konuştu! 1'i ağır 3 kişi yaralandı - Resim : 1

Çıkan silahlı çatışmada Hüseyin T. ile oğlu Süleyman T. ile 20 yaşındaki Hüseyin Y. yaralandı. Baba oğul kendi imkanları ile gittikleri Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, vücuduna isabet eden çok sayıda mermiyle ağır yaralanan 20 yaşındaki Hüseyin Y., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata aşınan Hüseyin Y.'nin hayati riskinin olduğu öğrenildi.