İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan duyurdu: 110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Kadim İstanbul Vakfı'mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu arada. 110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık. İnşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene 1 milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. İmamoğlu,  sosyal medya hesabından Kurban Bayramı dolayısıyla bir video mesaj paylaştı. İmamoğlu, bu bayramda hedeflerinin 1 milyon İstanbulluya et ulaştırmak olduğunu belirtti. 

İmamoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"KURBAN BAYRAMI’NDA BİRBİRİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"
Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlar diliyorum. Bütün İstanbullu hemşerilerime ve bütün Türkiye'mize, bütün İslam alemine, bütün gönlünden geçen en iyi dileklerin olduğu bir Kurban Bayramı diliyorum. Kurban Bayramı’nda eminim ki sizler de komşularınızla, büyüklerinizle bir araya geleceksiniz, selamlaşacaksınız, güler yüzle huzurlu bir gün ve dört bayram günü geçireceksiniz. Tabi Kurban Bayramındayız. Kurban Bayramı’nda birbirimizi unutmayacağız.

"110 MİLYON LİRALIK BİR KAPASİTEYE ULAŞTIK"
Selamlarken onların ihtiyaçlarını gözeterek bayramın gereğini hep birlikte yerine getireceğiz. Kadim İstanbul Vakfı'mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu arada. 110 milyon liralık bir kapasiteye ulaştık.

"DİLEĞİMİZ BU SENE 1 MİLYON İSTANBULLUYA SİZLERİN SAYESİNDE ET ULAŞTIRMAK"
İnşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene 1 milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum. Bütün ailelere bütün insanlarımızla sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir bayram diliyorum. Hepinizi çok seviyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun.