İmamoğlu'ndan 'balık restoranında yemek' eleştirilerine yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yoğun kar nedeniyle ulaşım aksaklıkların yaşandığı dün akşam balıkçı restoranında görüntülenmesiyle ilgili açıklama yaptı.

İmamoğlu'ndan 'balık restoranında yemek' eleştirilerine yanıt

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, ''19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu'' diye yazdı. 

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.
3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.

İmamoğlu'ndan 'balık restoranında yemek' eleştirilerine yanıt - Resim : 2

İmamoğlu'ndan 'balık restoranında yemek' eleştirilerine yanıt - Resim : 3