İBB tarihinde bir ilk yaşandı!

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı seçilmesinin ardından atamalar devam ediyor. İBB tarihinde bir ilk yaşandı ve İBB Genel Sekreter Yardımcılığı'na bir kadın atandı. Yeşim Meltem Şişli bugün itibariyle yeni görevine başladı.

İBB tarihinde bir ilk yaşandı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşim Meltem Şişli'yi İBB Genel Sekreter Yardımcılığı'na atadı. Böylece Şişli, İBB'nin ilk kadın Genel Sekreter Yardımcısı unvanını kazanmış oldu.

Yeşim Meltem Şişli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1984 yılından bu yanaki en üst düzey kadın yönetici oldu.

Şişli'nin yapacağı işler de belli oldu. Kurumsal Gelişim ve Yönetim Sistemleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve Kararlar ile Satınalma Daire Başkanlıkları'nın hepsi  Yeşim Meltem Şişli'ye bağlandı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin Özgeçmişi

İBB, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Yeşim Meltem Şişli, 33 Yıldır aralıksız sürdürdüğü profesyonel yaşamının yaklaşık 27 yılını enerji sektöründe tamamlamıştır.
Türkiye Elektrik İletim A.Ş’den emekli olduğu 2007 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinde üst yönetici olarak görev yapmıştır.

Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Ekonomi Mezunu olan Yeşim Meltem Şişli adil, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkelerini çalışma prensiplerinin temeline koyarak gerek kamu gerekse özel sektörde birden fazla şirket ve elektrik piyasası kuruluş çalışmalarında etkin rol almış olup bu yapılanmalarda alt yapı mimari tasarımlarının dizaynı ve geliştirilmesi ile satın alma süreçlerini etkin bir şekilde yönetmiştir.