İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları yayınlanacak Yeni bölümde Saba Tümer, Coşkun Sabah, Linet ve Okan Bayülgen konuk olacak.

İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, yedinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümün konukları ise Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Saba Tümer, Coşkun Sabah, Linet ve Okan Bayülgen konuk olacak.

Eğlence dolu gece

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, eğlence dolu bir cumartesi gecesi yaşanacak.

İbo Show yeni bölüm konukları

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Saba Tümer, Coşkun Sabah, Linet ve Okan Bayülgen unutulmaz bir geceye imza atacak.

İbo Show yeni bölüm ne zaman?

İbo Show her Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Bu hafta 26 Aralık 2020 Cumartesi akşamı da saat 20:00’de başlayacak.