İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı. 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak 15. yeni bölümde; Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya konuk olacak.

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. İbo Show'un 27 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan 15. yeni bölümünden eğlence dolu bir gece yaşanacak.

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan programın bu hafta Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya konuk olacak.

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 1

 İBO SHOW YENİ BÖLÜM KONUKLARI

Eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya unutulmaz bir geceye imza atacak.

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 2

Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. İbo Show'un 27 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan 15. yeni bölümünden fotoğraflar da yayınlandı.

YENİ İMAJI ÇOK KONUŞULDU

Ayrıca İbrahim Tatlıses'in yeni bölümdeki imajı ise çok konuşuldu. Tatlıses, saçlarındaki değişim kimsenin gözünden kaçmadı.