İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu!

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. 16 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 10. yeni bölümde; Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır konuk olacak.

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu!

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan programın bu haftaki konukları, Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır olacak.

Eğlence dolu gece

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, eğlence dolu bir cumartesi gecesi yaşanacak.

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 1

İbo Show yeni bölüm konukları

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan;, Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır unutulmaz bir geceye imza atacak.

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, konukları ve programındaki eğlenceli anlarla gündem olmaya devam ediyor. Programın 16 Ocak'ta ekrana gelecek olan 10. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 2

Türkülerle kulakların pası silinecek!

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır gibi usta isimler yer alacak. Programda Haluk Levent eğlenceli kimliği ve güçlü sesiyle dikkat çekerken usta sanatçılarda türküleriyle kulakların pasını silecek.

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 3

İbo Show yeni bölüm ne zaman?

İbo Show her Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak. Bu hafta 16 Ocak 2021 Cumartesi akşamı da saat 20:00’de başlayacak.

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 4

İbo Show'un merakla beklenen 16 Ocak yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 5