İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid’e transfer oldu: “Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum”

Anadolu Efes’in altyapısında forma giyen eski basketbolcu İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid altyapısına transfer oldu. Kutluay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlunu tebrik ederek, "Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum" dedi.

İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid’e transfer oldu: “Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum”

İbrahim Kutluay, 14 yaşındaki oğlunun Real Madrid altyapısına transfer olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid’e transfer oldu: “Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum” - Resim : 1

İbrahim Kutluay paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sporculuk hayatımda başarının ve heyecanın her türlüsünü yaşadığımı düşünüyordum ama insanın oğlunun macerasına tanıklık etmesi bambaşka bir duyguymuş. Cesaretle çıktığın bu yeni yolculuğunda, hayallerinin peşinden giderken sonuna kadar yanındayım oğlum. Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum.”

İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid’e transfer oldu: “Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum” - Resim : 2

İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay Real Madrid’e transfer oldu: “Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum” - Resim : 3