Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'den ağızları açık bırakacak itiraf!

“İbrahim Selim ile Bu Gece” programına konuk olan Akıncı dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Büşra Develi'den bomba itiraflarda bulundu. Develi, “Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum" dedi.

Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'den ağızları açık bırakacak itiraf!

Kendisiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt veren ünlü oyuncu, herkesin görüntüsünden dolayı ondan zarafet beklediğini ama göründüğünün aksine içinde bir sokak çocuğu barındırdığını itiraf etti.

Oyunculuğunun yanı sıra, güzelliğiyle de dikkat çeken Büşra Develi, dış görünüşünün bir etkisi olarak etrafındaki herkesin kendisinden özellikle bir zarafet beklediğini ancak aksine içinde gerçek bir sokak çocuğu barındırdığını vurguladı.

Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'den ağızları açık bırakacak itiraf! - Resim : 2

Çok fazla gündeme gelen güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruya ise Develi, “Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim” cevanını verdi.

"Kabarık bir telefon faturası gelene kadar..."

Büşra Develi, “Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum. Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak oyunculukla tanıştığım an böyle oldu” dedi.