İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi!

Son dönemlerde yıldızı parlayan program sunucusu İbrahim Selim’in adı Selin Şeker ile anılıyor. Peki, İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim mesleği nedir?

İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan aslen Artvin Arhavili olan oyuncu İbrahim Selim, 3 yıl Biyoloji okuduktan sonra konservatuvara geçmiş ve Hacettepe Devlet Konservatuvarında eğitimini tamamlamıştır. Peki, İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? 

İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi! - Resim : 1

İbrahim Selim kimdir, kaç yaşında?

42 yaşındaki başarılı sunucu-oyuncu İbrahim Selim, 1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin’lidir. Selim, 3 sene biyoloji bölümü okuduktan sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi.

İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi! - Resim : 2

Ankara’da TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Sonrasında İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Çok sayıda reklamda yer alan ve seslendirme yapan İbrahim Selim, Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı.

İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi! - Resim : 3

Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat adlı dizide rol aldı. Yine bir YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının sunuculuğunu yapıyor. Son dönemlerde ise Youtube kanalı "Stolk" ile karşımıza çıkıyor.

İbrahim Selim kimdir? İbrahim Selim kaç yaşında, nereli? İbrahim Selim biyografisi! - Resim : 4