Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den çarpıcı itiraf!

İbrahim Selim'in YouTube programına konuk olan Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen, estetik itirafında bulundu. İşte Melisa Sözen'in bilinmeyenleri..

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den çarpıcı itiraf!

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, brahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterine hayat veren ve diziden ayrılan ünlü oyuncu Melisa Sözen, estetik itirafında bulundu.

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den çarpıcı itiraf! - Resim : 1

"Dolgu denedim hiç yakışmadı. Aynalara bakamadım"

Sözen, ''Hiç estetiğim yok. Yanaklarıma bir şeyler yaptırdığımı zannediyorlar ama öyle bir şey yok. Dolgu denedim hiç yakışmadı. Aynalara bakamadım. Bir iş sırasında gözaltıma dolgu yaptırdım. ''Dizide oynuyorum ama mimik yapamıyorum, yaptığım her hareket aynı gibiydi. İki sene kadar sürdü dolgu işlemi. 'Vücudum kabul etmedi, morardı yani yaptırdığım dolgu hiçbir işe yaramadı. Şu an estetiğim hiç yok ama botoks yaptırıyorum" dedi.

 "Bedenim de ruhum da müsait değildi"

Sözen ayrıca ''Annem balerin olmamı çok istedi. Beni küçükken zarafet kursuna yolladı. Paralel evrende annem kendini kraliçe zannettiği için beni kursa yolladı. Kursta kafamın üstünde kitapla yürüdüm. Hangi çatal, hangi bıçakla kullanır vb. şeyler öğrendim. Ben de tam tersi bir yapıya sahiptim, saçlarım kısa olsun kot pantolon giyeyim.Bir süre bale yaptım ama orada çok ciddi bir rekabet var. Benim bedenim de ruhum da müsait değildi" ifadelerini kullandı.