İbrahim Tatlıses kızı Dilan'ın nişanında damadına elini öptürmedi

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in 7 yıldır beraberlik yaşadığı müzisyen Levent Dörter’le nişanı hangi renkli anlara sahne oldu?

7 yıldır sevgili olan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter çifti, Polonezköy’de düzenlenen törenle nişanlandı. Çiftin yüzüklerini Dilan Çıtak Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses taktı. Tatlıses ile Dörter alkış ve tezahüratlar eşliğinde el ele nişan için organize edilen alana geldi.

32 yaşındaki Dilan Çıtak Tatlıses’in nişan için seçtiği saç modeli sosyal medyada çok konuşuldu.

Geçen yıl oğlu İdo’nun mürüvvetini gören 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, bu kez kızı Dilan’ın mutluluğuna ortak olmanın keyfini yaşadı. Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter çifti bir süre nişan töreninin başlamasını bekledi. Yüzükleri takmadan önce yaptığı konuşma sırasında heyecanlanan İbrahim Tatlıses, dünürüne takılmayı da ihmal etmedi.

İbrahim Tatlıses’in nişan kurdelesini kestikten sonra kızını alnından öpmesi dikkat çekti. Nişanda damadına elini öptürmeyen Tatlıses konuyla ilgili yapılan yorumlara twitter sayfasından “Ben sadece damadıma değil, kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır” yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak Tatlıses’e nişan hediyesi olarak reşat altını taktı. Ünlü sanatçının menajeri Şule Yazar, altını takmaya çalışırken yere düşürdü. Tatlıses ve Dörter çifti daha sonra getirilen 3 katlı nişan pastasını kesti. Gecede duygusal anlar yaşayan İbrahim Tatlıses yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Hayvan sever kimliğiyle tanınan Dilan Çıtak Tatlıses en mutlu gecesinde beklenmedik bir olay yaşadı. Dilan Çıtak Tatlıses evliliğe ilk adımı atmak için babası İbrahim Tatlıses’le barışmayı beklediğini anlattı. Nişana Tatlıses’in bir dönem arasının çok iyi olduğu, daha sonra ise gerilim yaşadığı kardeşi İdo’nun katılmaması da dikkat çekti.

41 yaşındaki müzisyen Levent Dörter, geçen günlerde beraber uçak yolculuğu da yaptığı İbrahim Tatlıses’ten kız almanın kolay olmadığını vurguladı. Levent Dörter kız isteme merasimi sırasında tuzlu kahveyi değiştirirken kayınpederi İbrahim Tatlıses’e yakalandığını ifade etti.

Dilan Çıtak Tatlıses ve müstakbel eşi Levent Dörter, nişan sonrası soluğu Etiler’de bir restonda aldı. Dilan Çıtak Tatlıses’in parmağındaki dev taşlı yüzük de dikkat çekti.