Kaza geçirdiğinde ilk o koşmuştu! Tatlıses'ten küs olduğu oğluna şok sözler: "Numarasını yaptı, gitti"

Ünlü şarkıcı "İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı ile neden küs?" sorusu herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Tatlıses kaza geçirdiğinde yanına ilk oğlu Ahmet Tatlı koşmuştu, ancak ikili yine de barışmadı.

Kaza geçirdiğinde ilk o koşmuştu! Tatlıses'ten küs olduğu oğluna şok sözler: "Numarasını yaptı, gitti"

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz hafta çok büyük bir kaza geçirmiş sevenlerini korkutmuştu. Ölümden dönen Tatlıses'in yanına ilk olarak oğlu Ahmet Tatlı koşmuştu. İkilinin bu kaza vesilesiyle barışacağı düşünülmüştü. Ancak İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı ile küs olduğunu ve barışmadığını söyleyip "Numarasını yaptı, gitti" dedi.

İbrahim Tatlıses kaza geçirdiğinde yanına ilk oğlu gelmişti

İbrahim Tatlıses geçen hafta Bodrum'da kaza yaptı. Araca sıkışan Tatlıses'in yanına ilk koşanlardan biri büyük oğlu Ahmet Tatlı olmuştu. Bu kazanın ardından İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlı'nın barışacağı düşünülmüştü. İbrahim Tatlıses iyileştikten sonra küs olduğu oğluyla ilgili şoke eden sözler söyledi. İkili kazaya rağmen iddialara göre barışmadı.

 İbrahim Tatlıses: "Numarasını yaptı gitti"

Araçta sıkışan İbrahim Tatlıses'in kaza haberini alan küs oğlu Ahmet Tatlıses küslüğü unutup olay yerine koştu. Babası için büyük çaba harcayan Ahmet Tatlıses hakkında İbrahim Tatlıses ise olay açıklamalar yaptı. Bilal Özcan'a konuşan Tatlıses'in sözleri soğuk duş etkisi yarattı.

İkili arasında geçen konuşma şöyle:

B.Ö: Oğlunuz Ahmet, kazadan sonra hastane odasında elinizi öptü mü?
İbrahim Tatlıses: Ben elimi öptürmem kimseye.
B.Ö- Peki, Ahmet’le barış oldu mu?
İbrahim TatlısesBarış marış olmadı. Kimseyle barışmadım.
B.Ö- Ya yapmayın, bu olay vesile olsaydı barışa…
İbrahim Tatlıses burada sinirlendi ve sesini yükselterek cevap verdi…
İbrahim Tatlıses:Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi?
B.Ö: Barış olsa iyi olurdu.
İbrahim Tatlıses Hâlâ barış diyor… Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.