İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne?

Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerini paylaştığı İçimizden Biri dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Show Tv ekranlarının yeni dizisi İçimizden Biri oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne?

İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne?

İçimizden Biri dizisi, İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva'nın sıra dışı aşkını konu ediniyor. Başrollerini Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın paylaştığı İçimizden Biri dizisi oyuncuları arasında usta isimler yer alıyor. İşte, İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri…

İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 1 

İÇİMİZDEN BİRİ KONUSU 

Adam ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir.

Çünkü İrlanda ekonomik bunalımdayken onlara yardımı Osmanlı padişahı yaptığı için Adam’ın papaz olan babası William, birçok Drogedalı gibi bir Türkiye hayranıdır ve hatta yıllar önce tatil için geldiği Marmaris’e de hayran kalır ve oraya yerleşir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olmuştur. Havva da ilk defa kalbini eriten bu duyguya kayıtsız kalmamış, var oluşundan beri aradığı diğer yarısını sonunda bulmuştur. Adam Havva’ya evlenme teklif eder fakat Havva’nın kalbi istese de dudakları babası Hacı Hünkar’dan ötürü hayır diyecektir çünkü Adam ne Türk ne de Müslüman’dır.

Adam aşkı için din değiştirmeyi göze alsa bile Havva’nın babası Hacı Hünkar, kız kardeşleri ve eşleri bu işin olmaması için elinden geleni yapacaklardır. Tüm imkanlarını Havva okusun ve profesör olsun diye döken Hünkâr’ın gelecek planlarında hiç mi hiç Havva’ya bir damat adayı bulmak yoktur.

Havva gözünü karartarak babasının karşısına çıkıp bir İrlandalıya aşık olduğunu söylediğinde korktuğu şey başına gelmiş olur. İki aşık, aşklarını ailelerine kabul ettirmek için her yolu denerler. Adam’ın ailesi de iki aşığa açılan savaşta yadsınamayacak bir cephedir. Havva ile Adam, aşklarına kör olan gözleri ve sağır olan kulakları elbet bir gün açacaktır. Yani onlar buna inanmaktadır…

İÇİMİZDEN BİRİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İçimizden Biri dizisinin çekimlerine Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlandı.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 2

BÜKLÜM TATLILI (ASUMAN DABAK)

Büklüm, Hacı Hünkâr’ın merakı kendinden, dili dilceğinden büyük kardeşi, Adile’nin azılı görümcesidir. Dedikoduya, takıp takıştırmaya, sürüp sürüştürmeye pek meraklıdır. Kocası Bahtiyar’a ne kadar kızarsa kızsın onu hala ilk günkü kadar çok sevmektedir. 

Asuman Dabak Kimdir, Kaç Yaşında?

Asuman Dabak, 1970 yılında Akhisar'da dünyaya geldi. Turizm ve Otelcilik mezunu olan Dabak, 1993 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda profesyonel olarak oyunculuğa başladı. Tatlı Hayat dizisinde canlandırdığı Menekşe karakteri ile televizyon izleyicisinin gönlüne taht kurdu. Seslendirme üzerine çalışmalar yaptı.  Tiyatro sahnesinde, televizyonda ve sinemada her zaman sevilen ve akılda kalan karakterlere imza atan Asuman Dabak, Ekim

2006'da profesyonel oyuncu kimliğini tiyatro yöneticiliği ile birleştirdi ve Asuman Dabak Tiyatrosu’nu kurdu. İlk prodüksiyonunda 2007 Afife Tiyatro Ödülleri ve 7. Lions Tiyatro Ödülleri olmak üzere tiyatrosuna iki ayrı ödül kazandırdı. 2016’da ‘Fasl-ı Asuman’ isimli Stand-up Kabare Show ile sahne aldı. Usta oyuncu, Asuman Dabak Oyunculuk Atölyesi’nde uzun yıllardır eğitmenlik yapmakta olup, İzmir, Londra ve İstanbul'da yeni nesil oyuncular yetiştirmeye devam etmektedir. 

Dizileri

Tutunamayanlar (2020),

Ege'nin Hamsisi (2018),

Ver Elini Aşk (2017),

Acı Aşk (2016),

Günebakan (2015),

Hayat Yokuşu (2014),

Pis Yedili (2013),

Böyle mi Olacaktı (2013),

Leyla ile Mecnun (2011),

Nuri (2011),

Sen Harikasın (2010),

Çakıl Taşları (2010),

Yalancı Romantik (2008-2009),

Geniş Aile (2009),

Ah Kalbim (2009),

Haneler (2009),

Süper Babanne (2008),

Cumhur Cemaat (2007),

Üç Tatlı Cadı (2007),

Ayda (2007),

Erkek Tarafı (2005),

Dayı (2004),

Hürrem Sultan (2003),

Tatlı Hayat (2001),

Hayat Bağları (2000),

Baykuşların Saltanatı (2000),

7 Numara (2000),

Kara Melek (1996-1998),

Örümcek (1998),

Tatlı Kaçıklar (1996),

Çiçek Taksi (1995)

Filmleri

Organik Aşk (2018),

Eyvah Karım (2018),

Keloğlan (2017),

Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 yolu (2015),

Seni Seviyorum Adamım (2014),

Erkekler (2013),

Kurtuluş Son Durak (2011),

Herkes mi Aldatır? (2010),

Kağıt (2008),

Ademin Trenleri (2007),

Bir İhtimal Daha Var (2006),

Şans Kapıyı Kırınca (2004)

Tiyatro Oyunları

Aya Maya Kumpanya

Kaç Baba Kaç

Şen Şakrak Kabare

Annem 40 Yaşında Babaannem 20

Şaşkın Aşıklar

Çık Çıkabilirsen İşin İşinden

Boing Boing

Papaz Kaçtı

Bu Oyun Başka Oyun

Şahane Düğün

Ödülleri

Afife Tiyatro Ödülleri - Papaz Kaçtı (2007)

7. Lions Tiyatro Ödülleri - Papaz Kaçtı (2007)

Lions Selim Naşit Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü (2002)

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 3

ADİLE ALADAĞ (BENİAN DÖNMEZ)

Kocası Hünkar’ın tam tersi yumuşak, ılımlı, saflık timsali bir kadındır, ailenin arabulucusudur. Adile, kızları arasında köprü olmaya çalışır, kızlarıyla babaları arasında barış sağlamaya çalışır, damatlarıyla kocası arasındaki huzuru inşa etmeye çalışır. Bu zamana kadar iyi idare etse de Adam’ın hayatlarına girişiyle Adile bile yetersiz kalacaktır.

Benian Dönmez Kimdir, Kaç Yaşında?

3 Mart 1965 yılında doğan Benian Dönmez, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü oyunculuk ana sanat dalından mezun oldu. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmış ve buradan emekli olmuştur. Dönmez, 2005 yılından itibaren tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok film ve dizide rol aldı ve şuan İstanbul'da yaşamaktadır.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 4

ADAM WİLLSON (BORA AKKAŞ)

(Tek cenneti Havva olan bir âdem...)

Bu dünyaya neşe ve iyilik saçmak için gelen Adam; Marmaris’te doğmuş büyümüş bir İrlandalı’dır. Aşkından Adem’e dönen Adam, başına gelecekleri bilse yine de Havva’ya aşık olurdu. Çünkü Papaz olan babası ve koyu Katolik annesinden dinlediği cennet bile Havva’dan daha güzel değildi.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 5

HAVVA ALADAĞ (ÖZGE YAĞIZ)

(Âdem’in kaburgasının altın kemiği, bir âdeme aşık bir Havva... )

Ailenin en küçüğü, hacı babasının en kıymetlisi, akılı, başarılı Havva, bu zamana kadar ailesini hep gururlandırdı... Ama aşkın kapısından geçtiği an, her şey değişecekti. Çünkü o bir Ahmet’e Mehmet’e değil İrlandalı bir papazın oğluna aşık olmuştu.

Özge Yağız Kimdir, Kaç Yaşında?

Özge Yağız, 26 Eylül 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nden mezun olan oyuncu 2016 yılında ‘Adını Sen Koy’ adlı dizide hayat verdiği Zeliha karakteriyle büyük beğeni topladı. Yağız, ‘Yemin’ ve ‘Sol Yanım’ projeleriyle ekranlarda yer almaya devam etti. Başarılı oyuncu şu anda ‘İçimizden Biri’ adlı dizide Havva karakterine hayat vermektedir.

Oynadığı Diziler;

2018 - ‘Adını Sen Koy’ adlı dizide Zeliha karakterine hayat verdi.

2019 – 2020 ‘Yemin’ adlı dizide Reyhan karakterine hayat verdi.

2020-2021 ‘Sol Yanım’ adlı dizide Serra karakterine hayat verdi.

2021 – ‘İçimizden Biri’ adlı dizide Havva karakterine hayat vermektedir.

 

İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 6

GÜRBÜZ GÜRLER (BURAK SATIBOL)

Gürbüz, Hanım’ın kocası, Adile ve Hünkâr’ın büyük damadıdır.  İçgüveyliğin kitabını yazarak, kayınpeder yancılığına seviye atlatmıştır. Atıp tutmayı, asıp kesmeyi pek sever. Ağzı laf yaparken kendi keyif çatan biridir.

Burak Satıbol Kimdir, Kaç Yaşında?

1979' da İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlayan oyuncu, tiyatroya genç yaşta başladı. Burak Satıbol, 1993 yılında daha 14 yaşındayken Yaratıcı Drama Derneği Seminerlerine katılarak tiyatroyla tanıştı. 16 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu kurslarına katılarak tiyatro ile ilgili önemli adımlar attı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'ne girdi.

2001 yılında ise DTCF Tiyatro Bölümü'nde beraber okuduğu arkadaşlarıyla Mahşer-i Cümbüş adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Bu topluluk önce Ankara'da faaliyet gösterdi daha sonra grup İstanbul'a taşındı. Bu grupla beraber oyuncu, Türkiye'yi dolaşarak Tiyatro Sporunu Türkiye'ye tanıttı.

Oyuncu televizyonda da başarılı işlere imza attı. Bir çok reklam filminde rol alan Burak Satıbol, 2004 yılında “24 Saat” adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başladı. Mahşer-i Cümbüş'ün ekrana da taşınmasında da büyük rol oynayan Burak Satıbol “Anında Görüntü Show” isimli programla ekranlarda olmaya devam etti.

“Halil İbrahim Sofrası” isimli dizide “Münir” karakterini başarıyla canlandırmıştır. Kendi alanında bir ilk olan “İşler Güçler” adlı dizide rol alan ve “Salih Abi” rolüyle büyük beğeni toplayan Satıbol; “Yine de Aşığım”, “24 Saat”, “ Elde Var Hayat”, “Bir Yusuf Masalı”, “Ah Neriman” “ Fabrika Kızı” ve “Tozkoparan” adlı dizilerde önemli rollere hayat vermiştir. “Sürgün İnek” , “Düğün Dernek” , “Yusuf Yusuf”, “On Yılda Bir İnşaat 2”, “Kardeşim Benim” , “Sol Şerit” , “Olaylar Olaylar” “Babaların Babası”, “Bir Baba Hindu”, “Döndüm Ben”, “Dört Köşe”, “Sorma Neden” “Arapsaçı” ve “Hemen Döneriz” ve daha bir çok sinema filmlerinde rol alarak sevenleriyle buluşan Satıbol son olarak; Show TV’de yayınlanacak “İçimizden Biri” dizisiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Burak Satıbol; şu anda da Mahşer-i Cümbüş'ün hem oyuncusu, hem genel sanat yönetmeni olarak görev yapmaya, her hafta ikinci evleri Hayalhane’de seyircileriyle buluşmaya, dönem dönem tüm yurdu dolaşmaya devam etmektedir.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 7

 

HATUN GÜLER (CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ)

Hatun, Havva’nın küçük ablası, kocası Hulusi’nin eli maşalı karısıdır. Entirikaya düşkünlüğünden olsa gerek, elini kirletmeyi hiç sevmez; her daim maşa kullanmayı tercih eder. 

Ceren Yalazoğlu Karakoç Kimdir, Kaç Yaşında?

1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Televizyonda Beni Affet, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizileriyle seyirciyle buluşan oyuncu tiyatroda Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı. 

 

İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 8

HANIM GÜRLER (DENİZ CENGİZ)

Hanım, Havva’nın büyük ablası, Gürbüz kocasının cilveli karısıdır. Giyim kuşamına düşkün, süslü püslü, gösterişli bir kadındır. Zehri, şerbete katıp altın işlemeli tepsilerde verir; saman altından su yürütmesini iyi bilir.

Deniz Cengiz Kimdir, Kaç Yaşında?

4 Ağustos 1989 tarihinde doğmuştur. Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Deniz Cengiz, yayınladığı komik videolar ile dikkatleri üzerine çekmiş, ve oyunculuk kariyerine Gülse Birsel’in yazarlığını üstlendiği Jet Sosyete dizisiyle başlamıştır. Sinema kariyerine ise ‘Deliha’ filmiyle başlayan Deniz Cengiz, yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 9

EVA WİLLSON (DERYA ALABORA)

Adam’ın annesi olan Eva, bir papaz eşi olarak Katolik camiada oldukça saygı gören bir kadındır. Eğilip bükülmez, lafını esirgemez, bu zamana kadar oğlunu ve kocasını yönetmekte hiç sorun yaşamamıştır. Ama oğullarının Havva’ya aşık olmasıyla bir yönetim zafiyeti yaşayacak ve ipleri eline almak için herşeyi yapacaktır. 

Derya Alabora Kimdir, Kaç Yaşında?

19.08.1957 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan 1982 yılında mezun olan oyuncu, aynı bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve Digital Film Academy İstanbul'da ders verdi.

İlk sinema filmi Nisan Akman'ın yönettiği 1987 yapımı ''Bir Kırık Bebek''tir. Ayrıca Türk-Alman ortak yapımı “Die Fremde” (Ayrılık) filmiyle Hollywood'da dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ‘’Masumiyet’’, ‘’Salkım Hanım’ın Taneleri’’, ‘’Adem’in Trenleri’’ ve ‘’İnsan Avı’’ gibi birçok sinema filminde yer almıştır.

Sinema'nın yanı sıra 1996-2001 yılları arasında gösterimde kalan televizyon dizisi ''Şaşıfelek Çıkmazı''nda ''Aysel'' karakteri ile televizyon izleyecilerinin de beğenisini kazandı. Ardından ‘’Aşk Meydan Savaşı’’, ‘’Acil Aşk Aranıyor’’ ve ‘’İstanbul Sokakları’’ gibi projelerde yer almıştır. 2021 yılında 'Acans'' isimli komedi dizisinde rol alan oyuncu, şimdilerde ise Show TV'de başlayacak olan ''İçimizden Biri'' dizisinin hazırlık çalışmalarına başladı.

ÇASOD ve SİYAD Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Derya Alabora , ekran ve beyaz perde dışında insan ve hayvan hakları,düşünce özgürlüğü gibi konularda çalışmalar yapmaktadır.

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 10

BAHTİYAR TATLILI (FARUK AKGÖREN)

Hacı Hünkar’ın kız kardeşi Büklüm’ün kocası, ailenin işe yaramaz, serseri, alkolik damadıdır. Büklüm’le yıllardır hep küsmeli barışmalı, renkli bir ilişkileri vardır.  

Faruk Akgören Kimdir, Kaç Yaşında?

Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 24 Temmuz 1962, Antalya doğumlu. Denizlili’dir.Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Tiyatro Bölümü mezunu.

Faruk Akgören, sektördeki çalışmalarına 1982 yılında Tiyatro, seslendirme ve dublaj sanatçısı olarak başladı. Binlerce yerli ve yabancı yapım için seslendirme ve dublaj çalışması yaptı. Önceleri çok az, ilerleyen yıllarda artan sayıda olmak üzere, oyuncu olarak da görev almaya başladı ve çok sayıda filmde rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Barut Fıçısı / Oyuncu - 2017

Bezirgan / Senad - 2013

Dalga / Oyuncu - 2011

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Şeref Sözü (Faruk’un Babası, TV Dizisi 2020)

Arka Sokaklar (Nasuh, TV Dizisi 2019)

Suda Balık Suda Balık (Bekir, Sinema Filmi 2016)

Sevda Kuşun Kanadında (Solaklı, TV Dizisi 2016)

Emanet (Sadettin, Sinema Filmi 2016)

Acı Aşk (TV Dizisi 2016)

Suda Balık (Bekir, Sinema Filmi 2016)

Emanet (Mahmut Demir, TV Dizisi 2014)

Aşk Oyunu (Muhsin, Sinema Filmi2014)

Kayıp Şehir (TV Dizisi 2012)

Kuzey Güney (TV Dizisi Cemre'nin Babası, 2011)

Aşağı Yukarı Yemişliler (TV Dizisi 2011)

Ömre Bedel (TV Dizisi Türker, 2009-2010)

Sakarya Fırat (TV Dizisi Muzaffer, 2010)

Kahramanlar (Kemal, TV Dizisi 2009)

Rahat (Kahveci, Kısa Film 2007)

Pars Narkoterör (TV Dizisi Örgüt İstanbul Başkanı, 2007-2008)

Kuzey Rüzgarı (Cankesen, TV Dizisi 2007)

Komiser Nevzat (TV Dizisi 2007)

Kilit (Komiser, Sinema Filmi 2007)

Arka Sıradakiler (TV Dizisi Orhan, 2007-2009)

Umut Adası (Bekir, Sinema Filmi 2006)

Arka Sokaklar (TV Dizisi Ali'nin Babası Nasuh Bey, 2018)

Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol (Sinema Filmi 2005)

Acı Hayat (TV Dizisi Rol Adı Ekle, 2005)

Büyük Buluşma (TV Dizisi İsmail, 2004)

Sihirli Annem (TV Dizisi 2003)

Sırlar Dünyası / Sır Kapısı (Adnan, TV Dizisi 2002)

Tatlı Hayat (Zühtü, TV Dizisi 2001)

Hiçbiryerde (Emniyet Görevlisi, Sinema Filmi 2001)

Üvey Baba (Rol Adı Ekle, TV Dizisi 2000)

Deli Yürek (Hapishane Müdürü, TV Dizisi 1999)

İkinci Bahar (TV Dizisi 1998)

Ferhunde Hanımlar (TV Dizisi 1993)

Pinokyo (Türkçe Seslendirme, Sinema Filmi 1940)

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 11

HULUSİ GÜLER (KORHAN HERDURAN)

Hulusi, Hatun’un kocası, Hünkâr ve Adile’nin küçük damadıdır. Kıskançlık, ihtiras, rekabetin ne olduğundan habersiz, saf bir adamdır. Karısı Hatun’a olan aşkı, zaten azıcık olan aklını da başından almıştır. 

Korhan Herduran Kimdir, Kaç Yaşında?

1988 yılında Antalya’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Sinema Filmleri;

2019 Fırıncının Karısı (Murat Onbul)

2017 Kardeşim Benim 2 (Mert Baykal)

2017 Çalgı Çengi İkimiz (Selçuk Aydemir)

2014 Deliha (Hakan Algül)

2013 Düğün Dernek (Selçuk Aydemir)

2010 Saklı hayatlar (Ahmet Haluk Ünal)

Televizyon Dizileri;

2019-2020 Mucize Doktor

2016-2017 Güldür Güldür Show (Meltem Bozoflu)

2015 Eğlendirme Dairesi (Ebru Yalçın)

2014-2015 Kardeş Payı (Selçuk Aydemir)

2013 Yalan Dünya (Jale Atabey Özberk)

2012 İşler Güçler (Selçuk Aydemir)

2011 Üsküdar’a Giderken (Selçuk Aydemir

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 12

HÜNKÂR ALADAĞ (MUSTAFA AVKIRAN)

Aladağlar çiftliğinin sahibi, ailenin sarsılmaz otoriteye sahip reisidir. Kuralları sadece kıymetlisi Havva için geçerli değildir. Ne de olsa Havva hiçbir zaman onu mahcup edecek bir şey yapmamıştır. Ama Havva bir gün gelip “İrlandalı bir Adam’” aşık oldum” dediğinde, işte o günden sonra Hünkar’ın yapabileceklerini Hünkar bile bilmemektedir. 

Mustafa Avkıran Kimdir, Kaç Yaşında?

1963 yılında Gaziantep’te doğdu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Bir yandan da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndaki yüksek lisansını tamamladı. Mustafa Avkıran, 1987 yılında ‘Küçük Prens’ oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda devam etti.

1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda müdürlük yaptı. Sanat üretimiyle uzun yıllarını geçirdiği Devlet Tiyatroları’nda yaptığı işlerle; birçok ödül kazandı.

1995 yılında ilk sinema filmi, ‘Sokaktaki Adam‘ ile 32. Altın Portakal Film Festivali'nde ve 18. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında ‘Cumhuriyet’, ‘Kayıkçı’, ‘İstanbul Kanatlarımın Altında’, ‘Hayatının Tek Yolculuğu’, ‘Mutluluk’, 'Av Mevsimi’, ‘Hadi baba Gene Yap’, ‘Kaçak” ve ‘Delibal' gibi başarılı filmler takip etti.

Oynadığı diziler;

2020, Çukur

2019, Azize

2017, Yeni Gelin

2015, Filinta

2015, Sevdam Alabora

2013, Kaçak

2011, Kuzey Güney

2011, Karakol

2009, Yaprak Dökümü

2006, Ezo Gelin

2005, Kayıt Dışı

2003, Beni Bekledinse

2002, Kınalı Kar

2000, Kurşunkalem

2000, Yılan Hikayesi

1998, Büyük Yalnızlık

1998, Havuçlu Pilav Meselesi

1997, Köstebek

1994, Zontellektüel Abdullah

1992, Yalnızlar

1989, Ayaşlı ve Kiracıları

1986, Ateşten Günler

 İçimizden Biri dizisi oyuncuları kim? İçimizden Biri oyuncuları isimleri ve karakterleri ne? - Resim : 13

WİLLİAM WİLLSON (RENAN BİLEK)

Adam’ın babası, Katolik kilisesinin papazı olan William, tam bir Marmaris aşığıdır. Yumuşak başlı ve ılımlı bir aile babasıdır. Zaten Eva ile evliliğini sürdürebilmesinin başka yolu yoktur. Hoşgörü ve anlayış timsali bir adam olmasına rağmen oğlunun Müslüman bir kıza aşık olmasıyla hayatının en büyük sınavını verecektir. 

Renan Bilek Kimdir, Kaç Yaşında?

Renan Bilek, 6 Ekim 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Galatasaray Lisesi mezunudur. Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubunda yer almış, gitar ve basgitar kullanmıştır. Grup dağıldıktan sonra 1998 yılında yine Leke adında bir albüm yapmıştır.

Renan Bilek, Ferhan Şensoy'un kurduğu Ortaoyuncular tiyatro gurubunda yer almıştır. Bir dönem yayınlanan günlük Sol Gazetesi’nde de “Leke” isimli başlık altında haftalık olarak köşe yazıları yazdı.

1990 yılında Yeşil Bir Dünya filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış olan Renan Bilek, ardından Geniş Aile Yapıştır, Hükümet Kadın ve Devrimden Sonra, Yeşil Deniz, Doksanlar, Yeni Gelin gibi yapımlarda rol almıştır. Renan Bilek, 1.85 metre boyunda, 95 kilo ve Terazi burcudur.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2016 – Ömrüm – Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

2008 – Velev ki Tartüf… – Mask-Kara Tiyatrosu

Rol Aldığı Diziler ve Filmler:

2020 Çatı Katı aşk

2019 – Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu (Remzi) (Sinema Filmi)

2019 – Sevgili Geçmiş (Komiser) (TV Dizisi)

2017 -2018 – Yeni Gelin (Kamil Öztürk)(TV Dizisi)

2017 – Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)

2016 – Olanlar Oldu (Ortunç (Seans Yapan Adam)) (Sinema Filmi)

2015 – Geniş Aile Yapıştır (Sinema Filmi)

2014 – 2015 – Yeşil Deniz (Hilmi Çakırlı) (TV Dizisi)

2013 – Doksanlar (Bekir Tuncay) (TV Dizisi)

2012 – Hükümet Kadın (Müfettiş Tuğrul) (Sinema Filmi)

2011 – Devrimden Sonra (Sinema Filmi)

2010 – 2012 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Süleyman) (TV Dizisi)

1990 – Yeşil Bir Dünya (Sinema Filmi)