İçine koronavirüs kaçanlar

Neler demediler ki?

“Her yerde var bizde nasıl olmaz”, “Aslında bizde koronavirüslü diğerlerinden çok ancak gizliyorlar” gibi ve buna benzer saçma sapan paylaşımlarda bulundular. Bir tek Çin’e, İtalya’ya veya İran’a gidip bizzat virüse bulaşıp Türkiye’ye gelmedikleri kalmıştı. Anlayacağınız bütün dünyayı tehdit eden bu virüsten bile medet ummaya çalıştılar.

Örnek mi istiyorsunuz?

Buyurun size örnek!

CHP Konya milletvekili Abdüllatif Şener’in tweeti: “Eğer koronavirüs bu hızla yayılır ve etkisini altı ay sürdürürse, hiçbir ülkede hiçbir iktidar ayakta kalamaz!”

Yuh artık! Dedirtecek cinsten bir tweet değil mi? Adamın derdi ölmesi muhtemel binlerce insan değil, iktidarın düşmesi…

Gelelim fırsatçı aymazlara…

Bundan çok kısa bir süre önce de aynı durumu yaşamıştık. Ortada fol yok yumurta yokken başta patates olmak üzere birçok sebze ve meyveye de kabul edilemez zamlar yapılmıştı. Aynı durum bugün de yaşanıyor.

Koronavirüs fırsatçıları, dezenfektanlara yüzde 4 bin oranında zam yaptı. Kolonya fiyatları tavan, bulabilene aşk olsun! Maske işine girmiyorum bile… 

Ya ayıptır, günahtır! Hiç mi Allah korkunuz yok? Bu ülkede tek mi yaşıyorsunuz, sizin de ananız babanız, çoluğunuz çocuğunuz yok mu? Bu ne vicdansızlık? İnsan sağlığı üzerinden böyle fırsatçılık yapılır mı?

Buradan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a sesleniyorum!

Vatandaşın bu konuda işini kolaylaştırın…

Özel bir birim kurun. Vatandaş hiçbir bürokratik engele takılmadan şikayetini yapabilsin. Siz de bu fırsatçılara kesinlikle acımayın, gözlerinin yaşına bakmayın! Neyse, ne gerekiyorsa en büyük cezaları kesin…