Süleyman Soylu: AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı” dedi.

Süleyman Soylu: AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin katkılarıyla ilçede bulunan bir davet salonunda iftar programı düzenlendi. Programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Soylu, vatandaşlarla fotoğraf çekilip taleplerini dinledi.

İftar sonrası konuşan Bakan Soylu, “10 yılda bir darbe bekleyen bu ülkede, şehitler verme pahasına darbeyi bastırma anlayışını yerleştirdiniz. Ne uçan, ne de yürüyen bir şey üretemeyen bu ülkeyi, insansız hava aracı, helikopter üreten ve otomobil üretmek için bismillah diyen bir ülke haline getirdiniz. Yurt dışında gördüğümüz havalimanları, hastaneleri hayranlıkla eşe dosta anlattığımız ülkeyi, dünyanın en büyük havalimanı ve dünyanın en modern hastanelerine sahip bir ülke haline getirdiniz. Neredeyse bütün uluslararası kuruluşlardan talimat alan bu ülkeyi, bugün kendi göbeğini kendi kesen, terörle mücadele ederken kimseden izin almayan, sınır ötesi operasyon yapamazsın, Akdeniz'de, Karadeniz'de doğalgaz, petrol arayamazsın dediklerinde, bu tehditleri elinin tersi iten, hakkını arayan ve bu coğrafyanın her noktasında sözü ve hükmü geçen ve ilgi alanlarını etki haline getiren ve mazlumların umudu olan bir ülke haline getirdiniz. Her afette nerede bu devlet denilen bu ülkeyi, Allah devletten ve milletten razı olsun denilen bir ülke haline getirdiniz" ifadelerini kullandı.