İçki içmiyor, yasaklı madde kullanmıyor, eşini aldatmıyor! Kötü alışkanlığını duyan şaşırıyor

Manchester United efsanesi Roy Keane, alkolle olan mevcut ilişkisini bitirdikten sonra sıradışı bir kötü alışkanlığı olduğundan bahsetti. İkonik Premier League galibi, hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

İçki içmiyor, yasaklı madde kullanmıyor, eşini aldatmıyor! Kötü alışkanlığını duyan şaşırıyor

Manchester United efsanesi Roy Keane gururla "içki içmediğini, uyuşturucu kullanmadığını veya başka kadınlarla yatmadığını" ancak herkesin de çok sevdiği kötü bir alışkanlığı olduğunu söyledi. 

Keane, United'daki uzun kariyeri boyunca alkol kullanımı ve gece hayatıyla tanınan isimlerden biriydi. İrlandalı eski futbolcu, zirve döneminde gün içinde aldığı alkol miktarıyla övündüğü açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca o dönemde evli olmasına rağmen başka kadınlarla da birliktelikler yaşadığını söyleyen eski futbolcu, hem alkolden hem de kadınlardan tamamen uzaklaştığını açıkladı. 

KÖTÜ ALIŞKANLIĞI GÜLDÜRDÜ

Keane , Tommy Tiernan Show'a "Evet, içki içmiyorum, uyuşturucu kullanmıyorum ve başka kadınlarla yatmıyorum, ama birkaç kötü alışkanlığım daha var, sana söyleyeyim. Çikolata, çikolatamı seviyorum," diye ekledi.

Keane, "Ama, evet, iyiyim. Kendime bakmaya çalışıyorum.” Keane, o dönemde Premier Lig futbol sahasına çıkan en ateşli orta saha oyuncularından biriydi. O, motoru hiç durmuyormuş gibi görünen, mücadele eden, kaleden kaleye bir orta saha oyuncusuydu. Ancak Keane, o günlerin çok geride kaldığını itiraf etti. Keane, şu an sporla arasının nasıl olduğu sorulduğunda ise “İyi bir diyetim var, çok yürüyüş yapıyorum. Kendime bakıyorum ama bu zindelik değil, koşmak için motivasyonum yok, oyuncuyken bunların hepsine sahiptim. Oynamayı bıraktığımda, spor salonlarına gitmek veya kondisyon seviyelerimi yüksek tutmak istemedim." ifadelerini kullandı.