İddia: Hırsızlık nedeniyle oyunculuğu bırakacak

ABD'li ünlü oyuncu Cameron Diaz, 10 yıl sonra yeniden döndüğü oyunculuğa çalıştığı film setinde yaşanan hırsızlık nedeniyle tekrar veda edeceği iddia ediliyor.

İddia: Hırsızlık nedeniyle oyunculuğu bırakacak

2014 yılından bu yana hiçbir filmde rol almayan Cameron Diaz, ailesine ve kendisine odaklanmak istediğini belirterek oyunculuğa ara vermişti.

Diaz, Jamie Foxx ile "Back in Action" filmiyle beyazperdeye dönmeye hazırlanıyordu ancak film setinde yaşanan hırsızlık olayının ardından Cameron Diaz'ın yeniden oyunculuğu bırakacağı iddia edildi.

İddia: Hırsızlık nedeniyle oyunculuğu bırakacak - Resim : 1

JAMİE FOXX'UN TAVIRLARINDAN RAHATSIZ OLDU

The Sun'ın haberine göre, filmin başrol oyuncusu 55 yaşındaki Jamie Foxx'un 33 bin sterlin değerindeki saatinin sette çalınması, film çekimlerinin aksamasına sebep oldu.

Londra'da gerçekleşen film çekimlerinin durdurulduğu ve Jamie Foxx'un sette öfke nöbeti geçirerek birkaç yapımcıyı kovduğu bildirildi.

Foxx'un tavırlarından rahatsız olan Diaz'ın Hollywood'a geri dönmek konusunda yeniden tereddüt yaşadığı biliniyor.

İddia: Hırsızlık nedeniyle oyunculuğu bırakacak - Resim : 2

2014'TEN SONRA İLK PROJESİ

Dailymail'in haberine göre, oyuncunun günde 10 saat çalışmaktan nefret ettiği ve çocuğundan uzak kalmaktan hoşlanmadığı da iddia edildi. Londra'nın soğuk ve yağmurlu havasının da çekimleri zorlaştırdığı ve oyuncuyu zorladığı biliniyor.

"Back in Action" filmi, Diaz'ın 2014 yılında başrolünde yer aldığı "Annie" filminden sonraki ilk projesi. (NTV)