İETT otobüsünde taciz! Şoför kapıyı kilitleyince neler neler yaptı

Kartal’da İETT otobüsünde iki öğrenciye fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli Doğuş Ş. şoförün kapıyı kilitlemesiyle otobüsten inemedi. Şüpheli Doğuş Ş. sinirlenerek kendini tokatlamaya başladı ardından şoföre ve yolculara saldırdı. Otobüste küfürler eden şüpheli, polise ihbar edilerek gözaltına alındı.

Olay, dün saat 16.45 sıralarında İstanbul Kartal’da Soğanlık Yeni Mahalle’de Uğur Mumcu-Yakacık seferini yapan 134 YK hat numaralı İETT otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, 47 yaşındaki Doğuş Ş., 17 yaşında olan E.E. ve B.E.’ye fiziksel tacizde bulundu. Bunun üzerine 2 öğrenci otobüste çığlık atarak taciz edildiklerini söyledi. Sesleri duyan şoför otobüs kapılarını kilitleyerek şüphelinin araçtan inmesine izin vermedi. Ardından da polisi arayarak ihbarda bulundu.

İETT otobüsünde taciz! Şoför kapıyı kilitleyince neler neler yaptı - Resim : 1

KENDİNİ TOKATLADI, ŞOFÖRE SALDIRDI

Otobüsten inmek isteyen şüpheli, kapı açılmayınca şoförle tartıştı. Hakkında şikayet olduğunu söylemesi üzerine şüpheli, otobüs şoförüne de saldırdı. Sinirlenen şüpheli ardından defalarca kendini tokatladı. Otobüsün kapısı açılmayınca küfür etmeye başlayan şüpheli, bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İETT otobüsünde taciz! Şoför kapıyı kilitleyince neler neler yaptı - Resim : 2

SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Emniyete götürülen şüpheli Doğuş Ş.’nin (47), bir su deposunda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Poliste 'Tehdit', 'Kasten yaralama', 'Aile içi şiddet' suçlarından kaydı bulunan Doğuş Ş.’nin ifadesi alınarak adliyeye sevk edildi.