Iğdır, Kars ve Ağrı için son dakika uyarısı verildi! Aniden gelecek çok kuvvetli esecek... Herkes önlemini alsın

Iğdır, Kars ve Ağrı için son dakika uyarısı verildi.  Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü tarafından verilen resmi uyarı kapsamında içlerinde Iğdır, Kars ve Ağrı bulunan illerin her birisi kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı tek tek uyarıldı.

Iğdır, Kars ve Ağrı için son dakika uyarısı verildi! Aniden gelecek çok kuvvetli esecek... Herkes önlemini alsın

Iğdır , Kars ve Ağrı için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü tarafından verilen resmi uyarıya göre Iğdır, Ağrı ve Kars genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklentisi mevcut. Resmi makamlar olası olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızı önemle uyardı.

YARIN GECEYE KADAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Bölge genelinde Iğdır, Kars ve Ağrı özellikle yüksek kesimlerde bugün itibarıyla yarın geceye kadar güneyli ve güney batı yönlerden kuvvetli saatte 40-60 km yüksek kesimlerde hamileli fırtına saatte 70-80 km şeklinde esmesi bekleniyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazi zehirlenmeler tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Iğdır, Kars ve Ağrı için son dakika uyarısı verildi! Aniden gelecek çok kuvvetli esecek... Herkes önlemini alsın - Resim : 1