İhaneti sosyal medya ortaya çıkardı

Bir kadın erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını Twitter’da denk geldiği bir fotoğrafla öğrendi. Fotoğrafı kendi takipçileriyle paylaşan kadın, bir takipçisinin fotoğrafta gördüğü detay ile ihaneti uğradığını anladı.

İhaneti sosyal medya ortaya çıkardı

Bir kadın erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını Twitter’da denk geldiği bir fotoğrafla öğrendi. Twitter kullanıcı ismi KenyDaNinja olan kadın gördüğü fotoğrafı hemen erkek arkadaşına sordu.

Erkek arkadaşı ise fotoğrafın çok eski olduğunu ileri sürdü. Ancak bu cevap kadını tatmin etmedi.

Aldatıldığından şüphelenen kadın, sosyal medyada denk geldiği fotoğrafı bu kez de kendi takipçileriyle paylaştı.

Paylaşılan fotoğrafta erkeğin yüzüne gizlenmesi için bir emoji konulmuş ancak vücudundaki dövmeler sebebiyle adamın kendisinin olduğu belli oluyordu. 

Dergi detayı ihaneti ortaya çıkardı

Keny’nin fotoğrafı paylaşmasından kısa süre sonra takipçilerinden fotoğrafla iligili yorumlar da gelmeye başladı.

Bir takipçisi, fotoğrafta arkada görünen derginin bu yılın şubat ayında çıktığını söyledi.

İhaneti sosyal medya ortaya çıkardı - Resim : 1

Bir süre sonra fotoğrafı asıl paylaşan kadında tartışmaya dahil oldu. Fotoğraftaki kadın yaptığı açıklamasında adamla daha üç hafta önce ayrıldıklarını ve ilişkisi olduğunu bilmediğini söyledi.

Pek çok kullanıcı ise ihanetin ortaya çıkarılması için bu kadar organize bir çalışma yürütülmesinin şaşkınlık yarattığını dile getirdi.

Bazı kullanıcılar ise fotoğraftaki kadının açıklamasına inanmayarak, “Erkek arkadaşınla fotoğraf paylaşırken yüzünü gizleme gereği duyuyorsan, onun sadece sana ait olmadığını çok iyi biliyorsundur” şeklinde bir yorum yaptı.