İhanetin görüntüleri! Yasak aşkını balkonun ucunda sakladı!

Sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler kısa sürede gündem oldu. İhanet'in görüntüsü olarak nitelendirliken görüntülerde Sevgilisinin eşinin eve beklenenden erken gelmesi üzerine kendisini yarı çıplak bir şekilde balkona attı. Balkonun dış tarafında ve köşesinde saklanan kadının görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede viral oldu.

İhanetin görüntüleri! Yasak aşkını balkonun ucunda sakladı!

Sosyal medyada yayılan ve kısa sürede viral olan görüntüler, görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde bir kadın sevgilisinin karısının eve beklenenden erken gelmesi üzerine çareyi yarı çıplak bir şekilde balkonun köşesinde saklanmakta buldu. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca dikkatleri çekti.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü viral olmayı başararak binlerce izlenmeye ulaştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadın sevgilisinin karısının eve erken gelmesi üzerine kaçmak zorunda kaldı.

Komşular tarafından çekilen görüntülerde adamın balkonda eşiyle tartıştığı ve onu ikna etmeye çalıştığı sırada kenarda gizlenen bir kadının görüntüsüne yer verildi.

GİZLİCE BAŞINI UZATARAK DİNLEDİ

Sevgilisi ve karısının tartışmasını saklandığı yerden dinleyen kadının bir süre sonra olayı anlayabilmek için başını onlara doğru uzattığı fark edildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

İhanetin görüntüleri! Yasak aşkını balkonun ucunda sakladı! - Resim : 1