İhbar üzerine bir kanalizasyon ızgarasının başına gelen ekipler, zavallı hayvanı korkunç bir halde buldu. Hemen çalışma başlatıldı,

İhbar üzerine karla kaplı bölgede bir kanalizasyon ızgarasının başına gelen ekipler, zavallı hayvanı korkunç bir halde buldu. Hemen çalışma başlatan ekipler, aletlerini çıkarıp sıkışmış ızgarayı güçlükle açmayı denedi ancak başarılı olamadı. İtfaiye ekiplerini çağırmaya karar veren hayvan kurtarıcıları, itfaiye ekiplerinin yardımıyla ızgarayı açtı ve mahsur kalan rakunu oradan kurtardı.

İhbar üzerine karla kaplı bölgede bir kanalizasyon ızgarasının başına gelen ekipler, zavallı hayvanı korkunç bir halde buldu. Memurlar, rakunu serbest bırakmayı başaramadılar ve sonunda yardım için itfaiye ekiplerini aradılar. İtfaiye ekiplerini çağırmaya karar veren hayvan kurtarıcıları, itfaiye ekiplerinin yardımıyla ızgarayı açtı ve mahsur kalan rakunu oradan kurtardı. 

IZGARAYI KALDIRMAYI BAŞARDILAR

İtfaiyeciler, insani toplum görevlilerinin hayvanı bakım için barınaklarına nakledebilmesi için ızgarayı kaldırmayı başardılar. İnsancıl toplum bir Facebook gönderisinde, "Memurlarımız daha sonra onu sıcak havlular, yiyecek ve suyla birlikte yavaşça bir köpek kulübesine yerleştirdi." dedi. Rakun ertesi gün tekrar doğaya bırakıldı.