İhtiyaç sahibi ailelere bayram müjdesi. Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: 4,5 milyar TL ödeme yaptık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelerin elini rahatlatan uygulamanın detaylarını paylaştı. Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4,5 milyar TL ödeme yaptıklarını açıkladı.

İhtiyaç sahibi ailelere bayram müjdesi. Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: 4,5 milyar TL ödeme yaptık

Türkiye'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yürüttüğü faliyetlerden biri de Aile Destek Programı. Bu destek programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ekonomik destek sağlanıyor.

İhtiyaç sahibi ailelere bayram müjdesi. Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: 4,5 milyar TL ödeme yaptık - Resim : 1

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı'ndan 3,5 milyon hanenin yararlandığını ve hanelere gelirlerine göre 850 TL ile 1250 TL arasında destek verdiklerini ifade etti. Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4,5 milyar TL ödeme yaptık" dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere bayram müjdesi. Bakanlık müjdeli haberi duyurdu: 4,5 milyar TL ödeme yaptık - Resim : 2

Sosyal yardım sistemini sürdürdüklerini ve destek programının da bunun örneği olduğunu vurgulayan Göktaş, "Programımızın başlangıcından bu yana hanelerimize sağladığımız destek tutarı 35 milyar TL'yi aştı" dedi.