Maske takmayan Merve Boluğur inadından vazgeçti!

Koronavirüs salgını tedbirlerini delerek iki kez ceza yiyen Merve Boluğur, inadından vazgeçti. Ünlü oyuncu maskesiyle görüntülendi.

Maske takmayan Merve Boluğur inadından vazgeçti!

Koronavirüs salgını sürecinde daha önce iki kez maske takmadığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılan oyuncu Merve Boluğur, inadından vazgeçti.

Daha önce "Sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum, geçse bile benden sağlık geçer" sözleriyle tepki çeken Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Maske takmayan Merve Boluğur inadından vazgeçti! - Resim : 1

"Bugün havamda değilim" diyerek konuşmak istemeyen 33 yaşındaki oyuncu, ardından hızlı adımlarla yoluna devam etti.

Geçen ay Zorlu AVM'de görüntülenen Boluğur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Youtube kanalı için yeni bir içerikle video çektiğini söylemişti.

Yeni videonun eğlenceli olacağını dile getiren güzel oyuncu, "Aradığım kumral erkeği buldum" şeklindeki açıklamasıyla kafaları karıştırmıştı.

Boluğur, "Kılıktan kılığa girdiğim, her tiplemeyi kendim canlandırdığım bir içerik oldu. Nikah memurundan, gelin olan Merve ve hatta o meşhur kumral erkeğin olduğu ve benim canlandırdığım güzel eğlenceli bir video oldu" demişti.

Yoğun bir şekilde Youtube kanalına içerik üretmeye devam edeceğini söyleyen ünlü oyuncu, "Yakında daha uzun, daha eğlenceli ve neşeli videolar gelecek" ifadelerini kullanmıştı.