İkinci kez bölgeye gidecekler! Amca-yeğenden örnek davranış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye birlik içinde afet bölgesindeki depremzedelerin yaralarını sarmak için uğraşıyor. Bölgeye yüzlerce yardım tırı geliyor. O tırlardan birini götüren amca Eyüp durmuş ve yeğen Emre Durmuş'un ilk durağı Malatya olmuştu. Amca-yeğen ikinci kez gidecekleri afet bölgesinde bu kez Maraş'a yardım götürecek.

İkinci kez bölgeye gidecekler! Amca-yeğenden örnek davranış

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları devam ediyor. Galatasaray da başlattığı yardım kampanyası ile Nef Stadyumu'nda toplanan malzemeleri tırlarla afet bölgelerine göndermeye devam ediyor.

İKİNCİ KEZ GİDECEKLER

O tırlardan birini amca-yeğen olan Eyüp Durmuş ile Emre Durmuş kullanıyor. Bir kez deprem bölgesine giden ve dönen Eyüp Durmuş ile Emre Durmuş, bugün ikinci kez o bölgeye hareket etti.

İkinci kez bölgeye gidecekler! Amca-yeğenden örnek davranış - Resim : 1

"BİR AN ÖNCE YETİŞELİM DİYE"

Ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Amca Eyüp Durmuş, "Yükümüzü indirdik, boş bir şekilde geldik depremzede kardeşlerimize bir an önce yetişelim diye. Malatya'ya gittik. Bugün de Maraş'a gideceğiz. İnsanlar çok zor durumda. Çok soğuk, battaniyeye, çadıra ihtiyaçları var. İnşallah oradaki kardeşlerimiz bir an önce kurtulur" diye konuştu.