İkinci tur seçimi için hava yolu şirketlerinden önemli düzenleme! Ücretsiz olacak

14 Mayıs'ta alınan sonuçların ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Hava yolu şirketlerinden ikinci tur seçimleri için önemli düzenleme geldi. Bazı işlemler ücretsiz olacak.

İkinci tur seçimi için hava yolu şirketlerinden önemli düzenleme! Ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanlığı  ve 28. dönem milletvekiliği seçimleri için Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başındaydı. Cumhurbaşkanlığı seimleri ikinci tura kaldı. İkinci tur seçimlerinde hava yolu şirketleri önemli bir karar aldı. 28 Mayıs seçimlerinde oy kullanmak isteyen seçmenlerin bilet değişimi, iade ve iptal hakları ücretsiz olacak.

DEĞİŞİM, İPTAL VE İADE İŞLEMLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Hava yolu şirketleri, 28 Mayıs tarihinde uçuş yapacak seçmenler için ilave haklar tanıyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus, 28 Mayıs’ta oy kullanacaklar için bilet iadesi, değişim ve iptal kolaylığı sağlama açıklaması yaptı.

Türk Hava Yollarının yapmış olduğu açıklamada, 15 Mayıs tarihinden önce düzenlenmiş yurt içi ve yurt dışı biletler için, 28 Mayıs tarihini kapsayacak şekilde,14 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında rezervasyon değişikliği aynı güzergah üzerine ücretsiz yapılacak.

Yeni seyahat bilgileri en geç 30 Mart 2024 tarihine kadar aynı güzergah bölgesinde olmak koşuluyla geçerli sayılacak. Şirketler kullanılmamış biletlerde kesintisiz iade yapılacağını da belitti.
Bir kısmı kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerdeyse, kullanılmayan uçuşların iadesi ücretsiz yapılacak ve biletlerin geçerliliği 31 Mart 2024 tarihine kadar uzatılabilecek.