İletişim Başkanı Duran açıkladı! ''Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeler yapacak''
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır'da düzenlenecek Gazze zirvesine katılacağını açıkladı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ve Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi'nin daveti üzerine Mısır'da düzenlenecek Gazze zirvesine katılacağını açıkladı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sissi ve ABD Başkanı Donald Trump'ın davetine icabetle, Gazze'de varılan ateşkes mutabakatına ilişkin olarak toplanacak "Barış için Şarm El-Şeyh Zirvesi"ne iştirak etmek üzere, 13 Ekim 2025 tarihinde Şarm El-Şeyh'i ziyaret edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Zirve'de hitapta bulunmaları, ayrıca katılımcı ülkelerin liderleriyle de istişareler gerçekleştirmesi planlanmaktadır.