İletişim Başkanlığı'ndan 100. Yıl Marşı: Sanatçılar seslendirdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı yarışmasında birinci seçilen eseri, aralarında Şükriye Tutkun, Elif Buse Doğan, Sümer Ezgü, Alişan'ın da olduğu sanatçılar seslendirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun klibi, "Her satırında milletimizin birliğini hissediyoruz" ifadeleriyle paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı yarışmasında birinci seçilen eseri, aralarında Şükriye Tutkun, Elif Buse Doğan, Sümer Ezgü, Alişan'ın da olduğu sanatçılar seslendirdi. Marşın sözleri İlker Kömürcü'ye, bestesi Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'na ait.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun klibi, şu ifadelerle paylaştı:

"Çağlayan sel gibi şanlı ulusun, Türkiye Yüzyılı titretiyor dünyayı. Sarsılmaz bir inançla kalpte tutkusun, Bu toprak, bu deniz, bu bayrak bizim. Tarihe sığmayan destanlar bizim, Türklüğün yazgısı yazılıyor koynunda. Kalplere kazınmış bu vatan bizim, Yüzyıllarca kutlanacak Cumhuriyetimiz."

Her satırında Anadolu'nun gücünü, milletimizin birliğini hissediyoruz. 100. Yıl Marşımız, yüreklerimizi coşturarak Türkiye Yüzyılı'nın aydınlık yarınlarına doğru ilerlememize ilham veriyor. Millî ve manevi değerlerimizi yücelterek kararlılıkla yol alıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını milletçe büyük bir heyecanla kutluyoruz."