İletişim Başkanlığı’ndan Süper Kupa açıklaması! Maçın oynanacağı tarih belli oldu

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Süper Kupa iptal edildi” iddialarının doğru olmadığını açıkladı. Final maçının tarihi hakkında, “Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır” denildi.

İletişim Başkanlığı’ndan Süper Kupa açıklaması! Maçın oynanacağı tarih belli oldu

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “Süper Kupa iptal edildi” yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, iddiaların doğru olmadığı belirtildi.

MAÇIN TARİHİ BELLİ OLDU

Ayrıca Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılmasının planlandığı kaydedildi.

İletişim Başkanlığı’ndan Süper Kupa açıklaması! Maçın oynanacağı tarih belli oldu - Resim : 1

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan  “Süper Kupa iptal edildi” iddiaları doğru değildir.

29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır.

Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz.”

 

İletişim Başkanlığı’ndan Süper Kupa açıklaması! Maçın oynanacağı tarih belli oldu - Resim : 2