İğrenç şantaj! “Sülalene muhteşem bir klip hazırladım”

İlişkileri sırasında özel görüntüleri kaydedilen kadının, Ö.G isimli şahsın istediklerini yaptırmak için söz konusu görüntülerle tehditlerine devam etmesi üzerine psikolojisi bozuldu.

İğrenç şantaj! “Sülalene muhteşem bir klip hazırladım”

Yaşanan iğrenç olayda müstehcen görüntüleri kaydedilen kadın, ayrılmak istediği şahıstan şantaj nedeniyle kurtulamayınca çareyi polise gitmekte buldu. İstanbul Ümraniye'de 30 yaşıındaki Z.D. isimli genç kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı 42 yaşındaki Ö.G. isimli şahısla sevgili oldu. İlişkileri devam ederken Ö.G. isimli adam, genç kadınla cinsel yakınlaşmalarını kayıt altına aldı.

Bir süre sonra şüpheli adam, Z.D. isimli genç kadını kayda aldığı görüntülerle tehdit etmeye başladı. Z.D.'ye videoya aldığı görüntülerle şantaj yapan adam, genç kadını kendisiyle cinsel ilişkiye zorlayarak 'Eğer istediklerimi yapmazsan bu görüntüleri ailene gösteririm.' şeklinde tehdit etti.

Sabah'ın haberine göre, yaşananlardan sonra genç kadın, çareyi polise gitmekte buldu. Genç kadının eski sevgilisinden şikayetçi olması üzerine olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame düzenledi.

Düzenlenen iddianamede Ö.G.'nin Z.D. isimli genç kadına şantaj yaptığı aktarılırken aynı zamanda hakaret ve tehdit içeren mesajlar attığı ve attığı mesajlarda 'Bu görüntüleri komşuna da atacağım, bundan sonra felaketin olacağım, en mutlu gününde senin hayatını mahvedeceğim, çocuk aldırdığını, genelevde çalıştığını ailene söyleyeceğim, senin sülalene muhteşem bir klip hazırladım.' şeklinde sözler yazdığı bildirildi.