İmamoğlu'ndan yeni "değişim" açıklaması! "Toplum CHP'de liderin ve yönetimin değişmesini istiyor"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de değişim tartışmalarıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. “İktidar İçin Değişim” adıyla bir internet sitesi kurduklarını anımsatan İmamoğlu, sitedeki görüşlere dikkat çekerek, "Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan yeni "değişim" açıklaması! "Toplum CHP'de liderin ve yönetimin değişmesini istiyor"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'deki değişim tartışmalarıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, toplumun CHP'de liderin ve yönetimin değişmesini istediğini söyledi.

İmamoğlu, seçimin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) başlayan “değişim” tartışmaları üzerine “İktidar İçin Değişim” adıyla bir internet sitesi kurduklarını açıklamıştı.

İmamoğlu bu sitenin 1 milyon kez ziyaret edildiğini, 100 bin de görüş paylaşıldığını açıkladı.

“Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor.” diyen Ekrem İmamoğlu, “Toplumun ihtiyaçlarına uygun net bir vizyon ve politikalar belirlenmesini, kapsayıcı bir demokrasi ve laiklik anlayışının üretilmesini bekliyor.” ifadelerini kullandı.