İnfial yaratmıştı! Sapığın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Esenler'de bir markette yaşı küçük çocuğa tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli A.Ö tutuklandı. Şüpheli A.Ö'nün savcılık ifadesinde, "Söyleyecek bir şeyim yok. Nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum, çok pişmanım" dediği öğrenildi.

İnfial yaratmıştı! Sapığın ifadesi ortaya çıktı

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Esenler'de bir markette yaşı küçük çocuğa tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli A.Ö tutuklandı. Şüpheli A.Ö'nün savcılık ifadesinde, "Söyleyecek bir şeyim yok. Nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum, çok pişmanım. Söyleyeceklerim bundan ibaret." dediği öğrenildi.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, dün bazı sosyal medya hesaplarında "zihinsel engelli bir kız çocuğuna markette cinsel taciz anları" şeklinde yapılan paylaşıma istinaden başlatılan soruşturma kapsamında, bir markette 11 yaşındaki çocuğa tacizde bulunduğu belirlenen A.Ö.  (47) kaçmaya çalışırken 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yakalandı.

Şeytana uydum

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli A.Ö. savcılık ifadesinde "Söyleyecek bir şeyim yoktur, nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum. Çok pişmanım" dedi. Savcılık şüpheliyi tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Tutuklandı

Sulh Ceza Hakimliği de adli kontrol tedbirinin yetersiz kalacağına kanaat getirerek şüpheli A.Ö.'nün "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

EGM: Şüpheli A.Ö gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütüldüğü belirtilerek, "Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; sosyal medya üzerinde, '#TacizciyiTutukla' etiketiyle gündeme gelen bir videoda Esenler/İstanbul ilçesinde bulunan markette zihinsel engelli olduğu iddia edilen kız çocuğuna ait cinsel taciz görüntüleri görülmesi üzerine tespit çalışmaları yapılmıştır. Videodaki şahsın A.Ö. olduğu tespit edilmiş olup, Esenler Çocuk Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" denildi.