İngiliz basını bu iddiayı konuşuyor: Manchester United'da görülmemiş kriz

Sezonda gösterdiği performansla çok sayıda eleştiri alan manchester United için İngiliz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Takımda şimdiye kadar görülmeyen bir krizin çıktığının altı çizilirken, oyuncuların da performans düşüklüğü bu iddiaya bağlandı. İşte İngiliz basınının yakın takibinde olan o olayın detayları...

İngiliz basını bu iddiayı konuşuyor: Manchester United'da görülmemiş kriz

Premier Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Manchester United, 10 maçta 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı ve 8. sırada yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ise özellikle Galatasaray'a karşı 2 kez öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olan Kırmızı Şeytanlar, son Kopenhag maçında da Andre Onana'nın kurtardığı penaltıdan sonra 3 puanın sahibi olmuştu.

Sabah gazetesinin haberine göre; Ajax'tan büyük umutlarla takımın başına getirilen Hollandalı çalıştırıcı Erik Ten Hag'ın koltuğu ise resmen sallantıda.

Özellikle de yaptırdığı transferlerle eleştiri alan deneyimli hoca, işleri yoluna koymakta zorlanıyor. Hatta bazı İngiliz basın organları Ten Hag'ın görevine son verileceğini bile yazıyor.

MANCHESTER UNITED'DA KRİZİN SEBEBİ NE?

İngiliz The Sun gazetesi, Manchester United'lı oyuncuların isyan ettiği bir konuyla ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.

İngiliz basını bu iddiayı konuşuyor: Manchester United'da görülmemiş kriz - Resim : 1

FUTBOLCULAR İSYAN ETTİ

Milli kaleci Altay Bayındır'ın da formasını giydiği Manchester United'da ilginç bir kriz baş göstermiş durumda. İngiliz Daily Mail'in haberine göre United'da futbolcular, maç formalarının çok dar olmasından şikayetçi.

Başta kaleci Onana olmak üzere birçok oyuncusunun maç formalarının darlığından yakındığı ve maçlara taraftarlar için satılan replika formalarla çıktığı yazıldı.

"TOZLUKLAR ÇOK SIKIYOR"

Giyilen formaların yanı sıra karşılaşmada giyilmesi için üretilen tozlukların da çok sıkı olması sebebiyle şikayet eden oyuncuların daha basit tozlukları tercih ettikleri ortaya çıktı.

The Sun'ın haberinde ise eski kaleci De Gea'nın ise formaların bol olduğu gerekçesiyle şikayet ettiği de yer aldı. De Gea'ya oranla daha geniş yapılı olan Andre Onana'nın dar forma konusundan en çok yakınan isim olduğunun altı çizildi.

İngiliz basını bu iddiayı konuşuyor: Manchester United'da görülmemiş kriz - Resim : 2

ALTAY BAYINDIR HENÜZ SÜRE BULAMADI

Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, yeni takımında henüz süre bulabilmiş değil.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Manchester United, temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda 3 maçın sonunda 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

İngiliz devi grubun 4. maçında Kopenhag'a konuk olacak. Premier Lig'de ise son maçında ezeli rakibi Manchester City'e 3-0 mağlup olmuştu.