İngiliz hakem Mike Dean tribünde çıldırdı!

İngiltere Premier Lig'in ünlü hakemlerinden Mike Dean, takımı taraftarı olduğu Tranmere'nin İngiltere 2. lig Play-off yarı finalinde Forest Green'i elediği mücadelenin bitiş düdüğüyle adeta çıldırdı.

İngiliz hakem Mike Dean tribünde çıldırdı!

İngilizlerin ünlü hakemi Mike Dean aynı zamanda sıkı bir Tranmere taraftarı. Fırsat buldukça takımının maçlarını izleyen Dean, dün oynanan yarı final rövanş maçında adeta kendinden geçti. İlk maçı sahasında 1-0'lık skorla kazanan Tranmere, tur için avantajlı skor elde etmişti. Forest Green'in sahasında oynanan rövanş maçında tribünlerde tüm İngiltere'nin tanıdığı hakem Mike Dean'de vardı. İlk yarısı 1-1 sonuçlanan mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Heyecanın doruğa çıktığı son dakikalarda yerinde duramayan Dean, hakemin son düdüğüyle birlikte kendinden geçerek taraftarı coşturdu.

Yayıncı kuruluş Sky Sport'un kameralarına yakalanan Dean'in görüntüleri İngiltere'nin en fazla izlenen görüntüleri arasında girdi. Sahada maç yönetirken oldukça sakin fakat eğlenceli görüntüsü olan 50 yaşındaki tecrübeli hakem daha önce de bu tavırları nedeniyle tartışılmıştı.

İngiliz hakem Mike Dean tribünde çıldırdı! - Resim : 1Tottenham kazanınca da coşuyor

Mike Dean'in tribündeki sevinci ilk kez görüntülenmiş olsa da onu tanıyanlar yönettiği maçlarda dahi sevindiğini hatırlayacaktır. Tottenham maçlarına ayrı bir sempati duyan Dean, 2015 yılında Tottenham ile Aston Villa arasında oyanan Premir Lig mücadelesinde Moussa Dembele'nin golü sonrasında net bir şekilde gole sevinmişti. Dean'in bu hareketi futbol çevreleri tarafından eleştirilmiş ancak herhangi bir ceza verilmemişti.

Mike Dean, Tottenham'ın golüne böyle sevinmişti
Mike Dean, Tottenham'ın golüne böyle sevinmişti

İngilizler, Tranmere'nin maçlarına gitmesi ve sevinmesinin doğal olduğunu kaydederken, ilerleyen yıllarda Tranmere'nin Premier Lig'e yükselmesi halinde kendisinin kesinlikle bu maçlara atanmaması konusunda görüş belirtti.