Kraliçe Elizabeth'in torununun asgari ücretli bir iş yaptığı ortaya çıktı!

İngiliz Kraliyet ailesi gündemden düşmüyor. Bu sefer de Kraliçe 2. Elizabeth'in torunu Lady Louise Windsor'un işi ve kazandığı para gündem oldu.

Kraliçe Elizabeth'in torununun asgari ücretli bir iş yaptığı ortaya çıktı!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu ve Prens Edward'ın kızı Lady Louise Windsor'un Haziran ayından beri bahçecilik işiyle uğraştığı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesi genç kraliyet üyesinin saati 6.83 sterline (yaklaşık 130 TL) çalıştığını yazdı.

Gazete, üniversiteye başlayan kadar Lady Louise Windsor’un yaklaşık asgari ücretle çalışmaya devam edeceğini aktardı. 18 yaşındaki Wndsor'un 30 milyon sterlinlik (645 milyon TL) malikanede yaşamasın arağmen asgar ücrete çalışıyor olması dikkat çekti. Genç kadının yaptığı iş ve aldığı maaş ise kamuoyunda takdirle karşılandı.

Kraliçe Elizabeth'in torununun asgari ücretli bir iş yaptığı ortaya çıktı! - Resim : 1

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir tüketici, “Ekonomik krizin büyük olduğunu biliyordum fakat asla aklımın ucuna Kraliçe’nin torunlarından birini bir bahçecilik merkezinde göreceğimi düşünmezdim” ifadesini kullandı.

Kraliçe’nin torunuyla karşılaşan bir diğer “sıradan vatandaş” ise, “Lady Louise’i gördüğüme inanamıyorum. Emin olmak için iki kez baktım. Çok mütevazı ve tatlı bir genç kadındı” dedi.
Bir diğer müşteri ise İngiliz basınına, “Diğer çalışanlar da onu seviyor gibiydi. Her gün begonyanızı bir kraliyet üyesinden almıyorsunuz” dedi.

Kraliyet ailesi üzerine yayınlar yapan Majesty Magazine ise, “Kraliçe’nin torununun kolları sıvayarak üniversiteye gitmeden önce her genç gibi yazın işe girmesi çok güzel değil mi” yorumunu yaptı.