İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti

Bir süredir hastalığı nedeniyle ortalarda görülmeyen Galler Prensesi Kate, geçtiğimiz günlerde Windsor Kalesi'ne yakın bir yerde objektiflere yakalanmıştı. Prenses Kate'in dayısı Gary Goldsmith ise şu sıralar ITV1 adlı kanalda yayınlanan Celebrity Big Brother adlı programla gündeme geldi. Daha önceki söylemlerle dikkat çeken  Goldsmith'in, kraliyet ailesinin aleyhine açıklamalar yapması bekleniyor. Aile ise bu durumdan endişeli.

İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Galler Prensesi Kate'in bir süredir gözlerden uzak olması birçok söylentiye neden olmuştu. Prenses Kate ortaya çıksa da Prenses'in dayısı Gary Goldsmith'in bir realite şovunda boy gösterecek olması gündem olmayı başardı.

İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti - Resim : 1

Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate, geçtiğimiz aylarda geçirdiği ameliyat ile gündeme geldi. Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Prenses'in ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı belirtilmişti.

42 yaşındaki Prenses'in geçirdiği operasyon nedeniyle etkinliklere katılamayacağı ve seyahat edemeyeceği paylaşıldı. Ameliyatın detayları paylaşılmasa da planlı bir operasyon olduğu ve "karın bölgesiyle" ilgili olduğu bilgisi verildi.

Ameliyat olan Galler Prensesi Kate'in bir süredir gözlerden uzak olması birçok söylentiye neden olmuştu.

İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti - Resim : 2

Yokluğuyla dikkat çeken Prenses Kate, annesi ile birlikte görüntülendi. TMZ tarafından Windsor Kalesi'ne yakın bir yerde objektiflere yakalanan Prenses, aralık ayından bu yana ilk kez görüntülendi.

PRENSESİN DAYISI TV PROGRAMINDA

Sağlık sorunlarıyla adından söz ettiren Prenses Kate'in dayısı Gary Goldsmith ise şu sıralar ITV1 adlı kanalda yayınlanan Celebrity Big Brother adlı programla gündeme geldi.

58 yaşındaki iş insanının, İngiltere'de yayınlanan ünlü realite şova katılması endişeye sebep oldu.

İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti - Resim : 3

KRALİYET AİLESİ ENDİŞELİ

Daha önceki söylemlerle dikkat çeken Goldsmith'in, özellikle kraliyetin sağlık sorunlarıyla gündeme geldiği bu dönemde, kraliyet ailesinin aleyhine açıklamalar yapması bekleniyor.

"AİLESİNİ SIRTINDAN BIÇAKLADI"

Goldsmith dün akşam yayınlanan programda Meghan Markle ve Prens Harry hakkında konuştu. Prens'in "ailesini sırtından bıçakladığını" ama bir gün İngiltere'ye geri döneceğini öne süren Goldsmith, Markle'ın aileye girmesinin "dramaya" sebep olduğunu söyledi.

Goldsmith, Prens William için ise "Kraliyet ailesinin kurtarıcısı" ilfadesini kullandı

İngiliz kraliyet ailesi yine karıştı! Prenses Kate'ın dayısı Gary Goldsmith aileyi tedirgin etti - Resim : 4

GOLDSMITH'İN "KÖTÜ ADAM" İMAJI

Goldsmith, Prenses Kate'in annesi Carole'ın erkek kardeşi. Goldsmith daha önce eşine şiddet uyguladığı haberiyle gündeme gelmişti.

Goldsmith, realite şovda kendisini "Ülkemizin yeni kraliçesinin dayısı" olarak tanımladı ve yeğeni Prenses Kate için "mükemmel" ifadesini kullandı.

Goldsmith ayrıca "kötü adam" imajından kurtulmak istediğini söyledi.

PRENSES GEÇİDE KATILACAK MI?

Öte yandan her yıl renkli görüntülere sahne olan Trooping the Colour geçidi bu yıl haziran ayında gerçekleşecek. Kraliyet ailesinin balkonda buluştuğu geçidi izlemeye Prenses Kate'in de katılacağı açıklanmıştı.

Ancak Kensington Sarayı'nın Prenses'in geçide katılacağına dair bir açıklamama yapmaması kafaları karıştırmıştı. Prenses'in geçide katılacağı dair bilgiler, resmi web sitesinden kaldırıldı.