UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı İsviçre ekibi Lausanne ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın tek golünü ise Rashica kaydetti.
Şampiyonluk yarışının içinde olmayı hedefleyen ve kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş şimdiye kadar David Jurasek, Taylan Bulut, Tammy Abraham, Orkun Kökçü, Wilfreid Ndidi’yi kadrosunu katan Beşiktaş, son olarak Rıdvan Yılmaz’ı da renklerine bağladı.
Siyah-beyazlılar, kadrosuna sol kanat transferi yapmak için harekete geçerken bu konuda sürpriz bir gelişme yaşandı.
BEŞİKTAŞ, RAHEEM STERLING'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin gözden çıkardığı Raheem Sterling’i transfer etmek istiyor.
EN ÇOK İLGİ GÖSTEREN TAKIM BEŞİKTAŞ
Caughtoffside'ın haberine göre, Sterling’i transfer etmek için en yoğun ilgiyi gösteren takım Beşiktaş oldu. Beşiktaş’ın İngiliz oyuncuyu transfer etmek için Londra’ya gitmeyi planladığı kaydedildi.
25 MİLYON EURO BONSERVİS İSTİYORLAR
Chelsea, Sterling’in ayrılması için 25 milyon euro bonservis talep ediyor. Serdal Adalı yönetimi, Londra ekibi ile yapılacak görüşmelerde bu miktarı düşürmeyi hedefliyor.
STERLING İLE İLGİLENEN DİĞER TAKIMLAR
Öte yandan Beşiktaş’ın yanı sıra İngiliz ekipleri Fulham ve West Ham United ile İtalya Serie A ekibi Napoli de futbolcuyla ilgilenen takımlar arasında yer alıyor.
ARSENAL'DE KİRALIK OYNAYIP CHELSEA'YE DÖNDÜ
Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak 30 yaşındaki İngiliz futbolcu, geçen sezon Arsenal’de kiralık olarak forma giydikten sonra Chelsea’ye geri döndü. Arsenal’de 28 maçta süre alan Sterling, 1 gol atarken 5 de asist yaptı.