UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Frankfurt’a 5-1 yenildikten sonra Galatasaray, üst üste 3 galibiyet alarak ilk 8 için iddialı bir konuma geldi.
Sarı-kırmızılılar, Liverpool’u 1-0, Bodo/ Glimt’i 3-1 ve son olarak Ajax’ı deplasmanda 3-0 yenerek puanını 9’a çıkardı.
Galatasaray, ligin 12.haftasında ise beklemediği bir yenilgi aldı. Kocaelispor’a 1-0 yenilen Galatasaray’ın Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 1’e indi.
Milli takımlar için verilen araya moralsiz giren Galatasaray’da kadrodaki eksiklikler dikkat çekti.
Özellikle orta sahada İlkay Gündoğan ve Yunus Akgün’ün yokluğunda Sara da formsuz olunca Galatasaray’da kadro kalitesi yeniden gündeme geldi.
Transfer çalışmalarındaki son durum hakkında konuşan Başkan Dursun Özbek, “Transfer medyada tartışılmalı. Epey emek veriyoruz. Başarılı da oluyoruz. Şimdi ara transfer dönemine yaklaşıyoruz. Hocamızla, scout ekibimizle, teknik kadromuzla eksiklerimiz varsa tamamlamak için gerekeni yapacağız. Özellikle bu sene 26. şampiyonluğumuzu yakalamak, Türkiye Kupası'nı yine almak istiyoruz. Gerekeni yapacağız” dedi.
Galatasaray devre arasında orta saha mevkisine transfer yapmayı amaçlarken bu konuda çarpıcı bir gelişme yaşandı.
GALATASARAY, BISSOUMA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR
İngiliz The Sun’da yer alan habere göre Galatasaray, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’un formasını giyen Malili orta saha oyuncusu Yves Bissouma’yı transfer etmek istiyor.
GALATASARAY BEDELSİZ TRANSFER ETMEK İSTİYOR
Galatasaray, Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bissouma'yı bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.
GALATASARAY'DAN 3 YILLIK SÖZLEŞME
Galatasaray'ın, transfer için 29 yaşındaki futbolcuyla temas halinde olduğu ve 3 yıllık sözleşme teklif etmeye hazır olduğu aktarıldı.
PREMIER LİG TAKIMLARINDAN DA İLGİ VAR
Premier Lig'den de bazı takımların sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle Bissouma ile ilgilendiği belirtildi.
SAHALARA DÖNMEK İSTİYOR
Tottenham'da bu sezon sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Bissouma'nın ise şu anca önceliği sahalara geri dönmeye verdiği kaydedildi.
Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.