Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki aracı kazaya karıştı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 2 milyon euro değerindeki aracı İspanya'da kazaya karıştı. Mallorca'da bir evin bahçe duvarına çarpan araçta ciddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Ronaldo'nun bir çalışanın sürdüğü araçta, Portekizli futbolcu ve ailesinden kimse arabada bulunmuyordu.

Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki aracı kazaya karıştı

İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo ailesi ile tatildeyken şok bir haber aldı.

The Sun'da yer alan habere göre Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki Bugatti Veyron model aracı, İspanya Majorca'da kazaya karıştı.

Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki aracı kazaya karıştı - Resim : 1Saat 11:00 civarında bir kır evinin kapısına çarpan otomobildeki sürücünün Ronaldo olmadığı ve olayda yalnızca maddi hasar oluştuğu bildirilirken, polisin kaza hakkında inceleme başlattığının altı çizildi.

Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki aracı kazaya karıştı - Resim : 2Kazaya başka bir aracın karışmadığı ve lüks aracın ön tarafının ciddi oranda hasar aldığı öğrenildi.

Kaza sonrası araç, çekiciye bindirilirken hemen mavi branda ile örtüldü.

Arabasını özel olarak getirtti

Ailesi ile 14 Haziran'dan bu yana tatilde olan Ronaldo'nun Bugatti Veyron model arabasını kullanmak için özel olarak getirttiği öğrenildi.

Cristiano Ronaldo'nun 1.7 milyon Sterlin değerindeki aracı kazaya karıştı - Resim : 3Lüks harcamaları ile sık sık gündeme gelen Portekizli yıldızın garajında birbirinden değerli birçok otomobil bulunuyor.