Liverpool'dan ManU deplasmanında tarihi galibiyet

İngiltere Premier Lig'in 9'uncu haftasında Liverpool, deplasmanda Manchester United'ı 5-0 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza attı. Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah, 3 golle karşılaşmanın yıldızı oldu.

Liverpool'dan ManU deplasmanında tarihi galibiyet

Old Trafford'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan deplasman ekibi, 5'inci dakikada Naby Keita, 13'üncü dakikada ise Diogo Jota'nın golleriyle 2-0 öne geçti. 38'inci dakikada Muhammed Salah'ın golüyle farkı 3'e çıkartan Liverpool, 45+5'te Salah'ın bir kez daha sahneye çıkmasıyla soyunma odasına 4-0'lık üstünlükle girdi.

Salah uçtu

50'nci dakikada Salah kendisinin 3, takımının ise 5'inci golünü kaydederek skoru 5-0'a getirdi. 60'ıncı dakikada ise Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ev sahibi ekibin müsabakayı 10 kişi tamamladığı, Muhammed Salah'ın ise hattrick'e imza attığı mücadele, Liverpool'un 5-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

Bu sonuçla birlikte Liverpool puanını 21'e yükseltirken, Manchester United ise 14 puanda kaldı.

El Clasico'da gülen taraf Real oldu

Liverpool'dan ManU deplasmanında tarihi galibiyet - Resim : 1

İspanya La Liga'nın 10'uncu haftasında oynanan ElClasico'da Real Madrid, deplasmanda Barcelona'yı 2-1 mağlup etti.

Camp Nou'da oynanan müsabakada gol perdesini Real Madrid açtı. 32'nci dakikada David Alaba, kaydettiği gol ile deplasman ekibini 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla sona erdi.

90+4'üncü dakikada Lucas Vazquez farkı 2'ye çıkartırken, 90+7'nci dakikada Sergio Agüero durumu 2-1'e getirdi. Müsabakanın kalan bölümünde skor değişmedi ve Real Madrid deplasmanda Barcelona'yı 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Real Madrid bir maç eksiğiyle puanını 20'ye yükseltirken, Barcelona ise bir maç eksiğiyle 15 puanda kaldı.