Kaplan alarmı!

İngiltere'de korona virüs nedeniyle insanların evlerinden çıkmamasından dolayı vahşi hayvanların görülmeye başlanması polisleri alarma geçiriyor. Bu kez alarmın sebebi bir kaplan görülmesiydi. İşte yaşananlar.

Kaplan alarmı!

İngiltere Sevenoaks'ta bulunan Ingtham köyünde kaplan görüldüğüne dair ihbar alan polisler alarma geçti. Çok büyük boyutta olduğu belirtilen kaplan için belirtilen konuma giden polisler, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Köyde yaşayan heykeltıraş Juliet Simpson tarafından yapılan kaplan heykeli, insanları paniğe sevk etmişti. Polis, heykeli görünce garip olayı fotoğrafladı.

Juliet Simpson, evinin önüne silahlı polisler geldiğinde yukarıda da bir helikopter olduğunu ve arama yaptıklarını fark ettiğini söyledi. Polislerin bir kaplan aradığını öğrendiğinde olayın ne olduğunu anladığını ifade eden kadın, "Onlara kaplanı görmek isterseniz gösterebilirim dedim ve evimin arka tarafındaki ağaçlık alana götürdüm. Orada yaptığım kaplan heykeli duruyordu. Onlar da dayanamadı ve bu duruma güldüler" dedi.