8 polisin bir kadını linç ettiği görüntüler dehşete düşürdü!

İngiltere'nin başkenti Londra'da genç bir kadının 8 polis tarafından yere yatırıldıktan sonra linç edilmesi dehşete düşürdü. Kadının "Nefes alamıyorum" diye bağırdığı duyulurken, kameralar polislerin vurduğu yumrukların sesini dahi kaydetmeyi başardı.

Amerika'da yaşayan ve ayaklanmaya sebep olan, George Floyd'un "Nefes alamıyorum" derken polis tarafından öldürülmesinin yankıları devam ederken dehşete düşüren görüntüler bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'dan geldi.

Erkek arkadaşının alkollü araç kullanmasından dolayı sorgulandığı sırada yanında bulunan kadının yere yatırılarak 8 polis tarafından darp edildiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması infiale neden oldu.

Siyahi kadını yerde hareketsiz olmasına karşın defalarca yumruklayan polisler, iddialara göre polis karakoluna götürdükleri genç kadını çıplak arama yaparak taciz etti.

Metropolitan polisi ise uyuşturucu tutuklaması sırasında siyahi öğrenci kızın yumruklanarak insanlık dışı muamele gördüğünü kabul ederek, 8 polis hakkında soruşturma başlatıldığını kaydetti.

O sırada olayı cep telefonuyla görüntüleyen bir görgü tanıtığı, genç kızın "Nefes alamıyorum" diye bağırdığı sırada bir polisin sırıtarak, "Konuşabiliyorsan nefes de alabilirsin" dediğini aktardı.

20'li yaşların başında olduğu belirtilen genç kadının defalarca yumruklandığı anların görüntüleri ülkede siyahilere karşı tutumun Amerika'dan farksız olduğunu ortaya koydu.