İngiltere'de, evli polis memuru 10 yıldır yasak aşk yaşadığı kadını da aldatınca ortalık karıştı

İngiltere'de 41 yaşındaki evli polis memuru Timothy Brehmer, eşini 10 yıldır hemşire Claire Parry ile aldatıyordu. Timothy, yasak aşk yaşadığı hemşireyi de başka biriyle aldatmaya başlayınca sevgilisiyle tartıştı. Ardından Hemşire Claire'nin boynunu kıran Timothy, genç kadını boğdu.

İngiltere'de, evli polis memuru 10 yıldır yasak aşk yaşadığı kadını da aldatınca ortalık karıştı

İngiltere'de, evli polis memuru 10 yıldır yasak aşk yaşadığı kadını da aldatınca ortalık karıştı.

İngiltere'de 41 yaşındaki evli polis memuru Timothy Brehmer, eşini 10 yıldır hemşire Claire Parry ile aldatıyordu. Timothy, yasak aşk yaşadığı hemşireyi de başka biriyle aldatmaya başladı.

Aldatma olayının ortaya çıkmasıyla hemşire Claire ve Timothy tartışmaya başladı. Şiddetli tartışmanın ardından hemşire hızını alamadı. 

Hemşire Claire'nin boynunu kıran Timothy genç kadını boğdu!

Kavga sırasında Claire, Timothy'nin cep telefonundan eşi Martha'ya ''Seni aldatıyorum" mesajı attı. Claire'nin eşine attığı mesajı gören Timothy, sinirlerine hakim olamayıp kadını yumruklamaya başladı. Hemşire Claire'nin boynunu kıran Timothy genç kadını boğmaya başladı. Claire'yi öldüren Timothy, arabasında bulunan bıçağı kollarına vurarak kendini kesmeye başladı.

Claire'yi öldüren Timothy, arabasında bulunan bıçağı kollarına vurarak kendini kesmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından ikisi de hastaneye kaldırıldı. Claire'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Çapraz sorguda genç kadını öldürdüğünü itiraf etti

Timothy ilk ifadesinde Claire'nin önce kendisini öldürmek istediğini, daha sonra intihar ettiğini söylemesine rağmen çapraz sorguda genç kadını öldürdüğünü itiraf etti. 

Olayla ilgili mahkeme devam ediyor.