Makatına ikinci dünya savaşı mermisi girdi

İsmi açıklanmayan bir kişi özel askeri koleksiyonundaki ikinci dünya savaşından kalma zırh delici merminin üzerine düştü. Makatına giren mermi, bomba imha ekibi ve doktorların başarılı operasyonuyla çıkarıldı. Doktor; 'Daha önce hiç bomba imha ekibinin ameliyata çağrıldığını duymamıştım'' dedi.

Makatına ikinci dünya savaşı mermisi girdi

İlginç olayın yaşandığı yer, İngiltere’nin Gloucestershire kenti.

The Sun'da yer alan habere göre, ismi açıklanmayan bir hasta, sağlık görevlilerine, askeri koleksiyon eşyalarının bulunduğu yerde kaydığını ve zırh delici merminin üzerine düştüğünü söyledi. Doktorlara, özel askeri koleksiyona sahip olduğunu da belirtti.

Gloucestershire Kraliyet Hastanesi’ndeki doktorlar polisle irtibata geçti ve birhastanın makatında mermi bulunduğunu söylediler.

Merminin tipik altı librelik tanksavar silahlarından ateşlenen 57 mm'lik bir İkinci Dünya Savaşı mermisi olduğu saptandı.

Makatına ikinci dünya savaşı mermisi girdi - Resim : 1

Haberi savunma bakanlığı da doğruladı

Bakanlık, "Yerel polisin talebi üzerine Gloucestershire'a ordudaki bomba imha ekibinin çağrıldığını doğrulayabiliriz" açıklaması yapıldı.

Ordu’nun bomba imha ekibi ve doktorların başarılı operasyonuyla mermi hastanın makatından çıkarıldı.

İsmi verilmeyen hasta, hastaneden taburcu edildi.

Doktor da şaşkın

The Sun’a açıklamalarda bulunan doktor daha önce  insanların makatıdan şarap bardağı, ketçap şişesi, salatalık gibi şeyler soktuğunu gördük. Ancak ameliyata hiç bomba imha ekibinin çağrıldığını duymamıştım. Rektuma itilen nesnelerin çeşitliliği inanılmaz'' dedi. Kaynak: THE SUN