İnsanlar daha da kötü şeyler görecek bu daha başlangıç... Zehirli istila oldu, etkinlikler iptal edildi

Dünya genelinde son dönemde ciddi doğa olayları yaşıyor. Uzmanlara göre doğa olayları etkisini olumsuz anlamda artıracak. ABD'de son olarak Florida kıyılarında zehirli yosun yığınlarının oluşmasının ardından etkinlikler iptal edilmek zorunda kalındı.

İnsanlar daha da kötü şeyler görecek bu daha başlangıç... Zehirli istila oldu, etkinlikler iptal edildi

Dünya genelinde son aylarda yaşanan doğa olayları insanları tedirgin ediyor. İklim değişikliği nedeniyle şehirleri sel basmaya başladı. Sık sık toplu hayvan ölümleri de yaşanıyor. Tüm bu gelişmelerin nedeninin doğanın tahrip edilmesinden kaynaklı olduğu düşünülüyor. Fakat uzmanlara göre bu daha bir başlangıç. Önümüzdeki dönemde doğanın tahribi sonucu çok farklı sorunlar meydana gelecek. ABD'de yaşanan son olay da insanları ciddi anlamda tedirgin etti. 

İnsanlar daha da kötü şeyler görecek bu daha başlangıç... Zehirli istila oldu, etkinlikler iptal edildi - Resim : 1

Florida'nın güneybatı kıyısı şu anda, bölge sakinleri arasında endişelere neden olan ve yerel bir festivalin iptal edilmesiyle birlikte plajların kapatılmasına neden olan zehirli bir kırmızı gelgit yosun patlaması yaşıyor. 

İnsanlar daha da kötü şeyler görecek bu daha başlangıç... Zehirli istila oldu, etkinlikler iptal edildi - Resim : 2

BİNLERCE BALIĞIN ÖLMESİNE NEDEN OLDU

Sudaki nitrojen gibi besinlerin varlığıyla daha da kötüleşen, doğal olarak meydana gelen bir fenomen olan kırmızı gelgit, o zamandan beri St Pete Plajı'ndan temizlenen yaklaşık 1.000 pound balık da dahil olmak üzere her gün binlerce ölü deniz yaşamının kıyıya vurmasına neden oldu