“İnsanlık ölmedi” dedirtti

Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ayhan Cınbırtoğlu, insanlığın ölmediğini bir kez daha gösterdi.

“İnsanlık ölmedi” dedirtti

Ordu’nun Ünye ilçesinde anneleri ölen 5 sevimli yavru köpek ortada kaldı. Yavrular yeni bir yuva buldu. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ayhan Cınbırtoğlu onlara sahip çıktı. Ancak talihsizlikleri son bulmadı. Burada yaşamaya başlayan yavrulardan birine araba çarptı.

Ayhan Cınbırtoğlu işini gücünü bıraktı, Araba çarpan yavru için seferber oldu. Ancak yavru köpeğin tedavisinin Samsun’da yapılması gerekti. Tedavisi için Samsun’a kadar giden Cınbırtoğlu’na köpeğin burada ameliyat edilmesi gerektiği söylendi.

2 bin liralık maliyet çıkarıldı.

Köpeğin tedavisi için 2 bin liralık maliyet çıkarıldı. Köpeğin tedavisi için gerekli olan parayı ödeme gücü olmadığından yetkililerden destek bekleyen Cınbırtoğlu, köpeğin bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyor.

“Destek istiyorum”

Ayhan Cınbırtoğlu, "Bir destek istiyorum. Gücüm yetmediği için bu desteğe ihtiyacım var.  Gücüm yetmiş olsa, sıkıntı yok" dedi.

"Herkes bir defa arkasına baksın"

Hayvanlara çarptıktan sonra olay yerinde terk edenlere seslenen Cınbırtoğlu, "Yollarda trafik kazası olabilir. Herkes arabasını düşünüyor. Ancak bir defa olsun insanlarımız arkasında ne bıraktığına nasıl bir hayvana çarptığında düşünsün istiyorum. Bu durumda kendi çocukları da olabilir. Birde bunlara eziyet edenler var. Bu hayvanın ağzı var dili yok. Zaten insanlara karşı gelecek durumda değiller. Bunlara her türlü eziyet edebilirsiniz ama insan kendi çocuğuna eziyet etmez ki neden bu hayvanlara toplumda eziyet edilsin" diye konuştu.