Instagram add your birthday nedir? Instagram doğum günü ekleyin ne demek, ne yapmak gerekli?

Sabah saatlerine doğru Instagram hesaplarına girmek isteyen kullanıcılar "Instagram add your birthday" uyarısıyla karşılaştı. Bunun üzerine araştırma yapan kullanıcılar Instagram doğum günü ekleyin ne demek, ne yapmak gerekli? sorusunu gündeme getirdi. Peki, Instagram add your birthday ne demek?

Instagram add your birthday nedir? Instagram doğum günü ekleyin ne demek, ne yapmak gerekli?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instragram, kullanıcılarının karşısına yeni bir uyarı ile çıktı. Instragram hesabına girmek isteyen kullanıcı hesaplar, gece saatlerinde sabaha doğru "Instagram add your birthday" ifadesiyle karşılaştı. Instagram'dan konuya dair resmi açıklama geldi. Peki, Instagram doğum günü ekleyin ne demek, ne yapmak gerekli? Sosyal medya kullanıcılarının gündeminde bu konu yer alıyor. Instagram doğum günü ekleyin uyarısı nedir, anlamı nedir, ne yapmak gerekli?

INSTAGRAM ADD YOUR BIRTHDAY NEDİR?

Instagram bu uyarı ile Instagram kullanıcılarından doğum günlerini eklemelerini istiyor. Bazı kullanıcılar sabah saatlerinde telefonlarına gelen uyarı mesajıyla karşılaştı. Instagram bu kullanıcılardan doğum günlerini yeniden eklemesi ve onaylamalarını istedi.Doğum günü onayı yapmayalar hesaplarına giremedi. Instagram'dan konuyu merak edenler için resmi açıklama yapıldı.

Instagram add your birthday nedir? Instagram doğum günü ekleyin ne demek, ne yapmak gerekli? - Resim : 1

YAŞI KÜÇÜK OLANLARA KARŞI GELİŞTİRİLEN BİR UYARI

Instagram yapılan uyarıya dair şu açıklamayı yaptı:

"Bir Instagram hesabınızın olabilmesi için, çoğu ülkede en az 13 yaşında olmanız gerekir. Doğum günü bilgisini, yaşı tutmayan kişilerin Instagram'ı kullanmadığından emin olmak için istiyoruz. Bu, kişileri temsil eden Instagram hesapları ve başka bir şey için oluşturulmuş hesaplar (ör. bir evcil hayvana, hobiye veya markaya özel hesaplar) dahil herkesi kapsar. Hesabınız herkese açık olsa bile Instagram'daki diğer kişilerin doğum gününüzü göremeyeceğini unutmayın. Bu bilgi ayrıca Instagram topluluğun en genç üyeleri için yaşlarına uygun ve daha güvenli deneyimler sunmamıza da yardımcı olmaktadır." açıklamasında bulundu. 

"INSTAGRAM DOĞUM GÜNÜ EKLEYİN" UYARISINDA NE YAPMAK GEREKLİ?

Uyarı ile karşılaşan Instagram kullanıcıları önlerine çıkan ekrandan doğum günü bilgilerini eklemeleri gerekiyor. Instagram add your birthday" in yaşı küçük olan kullanıcılara karşı geliştirdiği bu uyarı sistemidir. 13 yaşından büyük olan kişiler Instagram hesaplarını kullanmaya devam edebileceklerdir.