Davet edilmeyince deliye döndü

Instagram fenomeni arkadaşlarının açık alanda düzenlediği barbekü partisine davet edilmeyen öfkeden deliye dönünce etkinliğe hava fişek yüklü drone ile saldırdı.

Brezilya'da Instagram fenomeni olan Lucas Albert, arkadaşları tarafından organize edilen barbekü partisine davet edilmeyince olay çıkardı. Görüntü almak için kullandığı drone'a hava fişek yükleyen sosyal medya fenomeni, etkinliği basarak terör estirdi.

Bir caddede düzenlenen etkinlikte insanların eğlendiği sırada drone'u havalandıran Albert, bir anda art arda havai fişekleri göndererek ortalığı adeta savaş alanına çeviriyor.

Neye uğradıklarını şaşıran insanlar panik içerisinde kaçmaya çalışırken havai fişek atışları devam ediyor.

Olayın videosunu Instagram hesabından paylaşan Albert, "Arkadaşlarım sokakta bir barbekü partisi yaptılar ve beni davet etmediler. Onlara ne yaptım bak!" yazarak da tepkisini dile getirdi.

Her şey yalan mıydı?

Ancak bir süre sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. Önce olayın saldırı olduğunu söyleyen Albert, gelebilecek tepkiler ve cezai yaptırımdan çekinmiş olacak ki, sadece arkadaşlarına şaka yaptığını söyledi.

Albert'in yaptığı saldırı sırasında yaralanan olup olmadığı ise bilinmiyor.