Instagram'ın son güncellemesine hemen göz atın

Instagram tarafından kullanıcılarının hizmetine yönelik yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Instagram tarafından yapılan son güncelleme de kullanıcıların hayli hoşuna gidecek. Instagram hikayelerinde, tıpkı reels sekmesinde olduğu gibi videolarımızın istediğiniz bölümünü kırparak paylaşabileceksiniz.

Instagram'ın son güncellemesine hemen göz atın

Son dönemin en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak adına yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. Instagram tarafından hayata sokulması beklenen yeni güncelleme de kullanıcılarının çok işine yarayacak. 

Instagram hikayelerinde, tıpkı reels sekmesinde olduğu gibi videolarımızın istediğiniz bölümünü kırparak paylaşabileceksiniz.

Buradan söz konusu özelliğin, diğer platformlarda bulunan benzer video düzenleme araçlarıyla aynı şekilde çalışacağı anlaşılıyor. İlk çerçevenin üst kısmına yeni bir düzenleme simgesinin eklendiği görülüyor. Buna tıklandığında ikinci karede olduğu gibi kırpma aşamasına geçiliyor. İlk çerçevenin üst kısmına yeni bir düzenleme simgesinin eklendiği görülüyor. Buna tıklandığında ikinci karede olduğu gibi kırpma aşamasına geçiliyor. Halihazırda birçok içerik oluşturucu, videolarını üçüncü bir uygulama aracılığıyla düzenliyor. Ancak yeni Instagram özelliği, bu işlemi daha kolay hale getirecek.

 2.Ortak Hikaye

İnstagram gönderilerinde sıkça gördüğümüz ortak paylaşım özelliği, hikayelere de gelebilir. Böylece 2 hesap aynı anda hikaye paylaşımı gerçekleştirebilecek.

3.Mesaj Düzenleme

Bu özellik sayesinde, gönderdiğiniz mesajları düzenleme şansına sahip olacaksınız. Böylece mesajı geri almanıza da gerek kalmayacak.

4.Öne Çıkan Hikaye

Artık bu özellik ile birlikte, hikayenizde paylaşmadığınız içeriklerinizi direkt öne çıkanlara ekleme yapabileceksiniz.

5.Reels İndirme

Şu an Reelsleri çeşitli yöntemler ile indirebiliyorsunuz. Artık bu özellik sayesinde, Reels videosunu direkt olarak telefonunuza indirebileceksiniz.